Project Description

Ankerstjerne

Ankerstjerne som senest har været aktuel med hits’ene “Mit Navn I Lys” og “Revolver” har ud over at producere sine egne hits, været en uhyre aktiv og succesfuld sangskriver for og sammen med andre danske kunstnere. Sammen med Burhan G har han bl.a. skrevet hits som “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma” og med Rasmus Seebach har han ud over “1000 År” hvorpå han selv medvirker, været komponist på “Olivia” og “Øde Ø”. Han var således den mest spillede komponist i dansk radio i 2013 foran Thomas Helmig. I 2014 var Ankerstjerne klar med førstesinglen til sit 2. album – sangen “Lille Hjerte” med Shaka Loveless. Sangen fik massiv airplay i radioerne og lå flot placeret på hitlisterne. Ankerstjerne vandt i november 2014 en DMA som “Årets Sangskriver” sammen med Seebach-brødrene.

BOOK ANKERSTJERNE DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Ankerstjerne til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne top-artist, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Ankerstjerne til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Mit Navn I Lys” her

Se musikvideoen til “1000 År” her