Project Description

Anne Linnet

Anne Linnet behøver næppe nogen større præsentation. Hun har været en aktiv del af den danske musikscene siden 1970’erne både som sangerinde og komponist og har bla. været medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade, samt udgivet adskillige soloalbums.

Anne Linnet har haft mange store hits gennem tiderne, fra ”Smuk & Dejlig” med Shit & Chanel, ”Det Er Ikke Det Du Siger” med Anne Linne Band, over kæmpehittet ”Glor På Vinduer” med Marquis de Sade til solohits som ”Barndommes Gade” og ”Tusind Stykker”. Anne Linnet har opnået anerkendelse for sine ærlige og ofte politiske og feministiske tekster og sine eksperimenterende musikgenrer.

BOOK ANNE LINNET DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Anne Linnet til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke hende direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med Anne Linnet, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Anne Linnet til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Glor På Vinduer” her

Se musikvideoen til “Barndommens Gade” her