Project Description

Bikstok Røgsystem

Bikstok Røgsystem, eller bare Bikstok, som de kalder sig i dag, består af de tre lyrikekvilibrister Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman.
Bikstok satte gang i en ny bevægelse i Danmark og spredte dancehall’en i landet, da de i 2005 udgav pladen Over Stok Og Sten, som bl.a indeholder hittet ”Cigar”.
Efter en række anmelderroste koncerter i 2005 og 2006 valgte trioen i sommeren 2006 at splitte op, for at starte deres egne projekter. Sidenhen har den været samlet flere gange for at spille koncerter og i 2013 blev gruppen atter samlet for at indspille nyt materiale, hvilket resulterede i singlen “Delirium” og deres anden plade, minialbummet “Uranium”, der af GAFFA blev tildelt 5 stjerner. Så hvis der virkelig skal være gang i firmafesten er så lad Bikstok banke tempoet helt i top.

BOOK BIKSTOK DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Bikstok til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke dem direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne energiske trio, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Bikstok til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Cigar” her

Se musikvideoen til “Uranium” her