Project Description

Burhan G

Burhan G – Danmarks suverænt største R’n’B stjerne – startede i Københavns Drengekor i 3. klasse og kom i 1999 på turné som backingsanger for Outlandish, inden han for alvor gik i gang med egen musik. Siden da har han haft 11 top-10 hits, og har modtaget adskillige guld- og platin. Burhan G blev i 2005 nomineret til tre priser ved DMA og vandt ”Årets Nye Navn”. Derudover vandt han samme år prisen “Årets Danske Album” ved Danish DJ Awards, ligesom han blev nomineret til ’P3 Prisen’ og ’P3 Gennembruddet’ ved P3 Guld 2005. En anmeldeler beskrev i 2007 hans 2. plade ”Breakout”, som ”Usher på en funky dag, Justin Timberlake, når han har mest soul og Michael Jackson, da han kunne”.

Solo kender vi Burhan G fra hits som ”Jeg Vil Ha´Dig For Mig Selv”, “Jeg’ I Live” og ”Kalder Mig Hjem”.
Men Burhan G har også skrevet musik for og sammen med en lang række af danske kunstnere og har bl.a optrådt sammen med Medina, Nik & Jay og senest L.O.C. og svenske Molly Sandén. Det har bl.a givet os hits som ”Mest Ondt”, ”Tættere På Himlen”, ”Karma” og ”Kærlighed & Krig”.

OPLEV BURHAN G MED GRUNK EVENT

Vi er stolte af at kunne præsentere Burhan G til flere af vores unikke julefrokoster i november og december. I kan bl.a opleve Burhan GHotel d’Angleterre, IDA Mødecenter i København og Hotel Comwell Køge Strand, så hvis I ikke allerede har booket årets julefrokost, er der al mulig grund til at gøre det nu, inden de sidste pladser er revet væk. Klik på opslagene herunder for at læse mere om GRUNK EVENT’s julefrokostarrangementer med Burhan G.

BOOK BURHAN G DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Burhan G til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne top-artist, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Burhan G til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv” her

Se musikvideoen til “Karma” her