Project Description

Christopher

Christopher er dansk pops golden boy. Han kan synge, skrive og få pigerne til at hvine som ingen anden. Med over 1.000.000 månedlige lyttere på streamingtjenesterne og sit 3. album på gaden, har 24 årige Christopher for længst cementeret sig som en ægte pop-stjerne – og meget mere end bare Medinas tidligere boy toy.
Hans andet album fra 2014 katapulterede ham op i dansk pops absolutte superliga, med numre som ”Told You So” og ”CPH Girls” med amerikanske Brandon Beal, som han senere samme år lavede kæmpehittet ”Twerk It Like Miley” med.

Den unge sanger har allerede modtaget adskillige priser og anerkendelser, blandt andet ”Årets nytænker og Årets publikumspris ved DMA i hhv. 2012 og 2014 og i det hele taget har Christopher en meget loyal fanskare – måske fordi han evner ikke at tage sig selv for højtideligt. Sidstnævnte kom bl.a til udtryk da han i Anders Breinholts TV-Program ”Natholdet” fremførte den selvironiske ”First Like”, som på trods af aldrig at være blevet udgivet, alligevel har givet ham platin på streaming. I nyere tid har Christopher haft værtsrollen ved DMA 2015, hvor han selv optrådte med hittet ”Tulips”, der var en forsmag på hans seneste album ”Closer”, hvorfra også numrene ”Limousine” og ”I Won’t Let You Down” er blevet store radio hits.

BOOK CHRISTOPHER DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Christopher til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med en af danmarks største pop-stjerner, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Christopher til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Told You So” her

Se musikvideoen til “I Won’t Let You Down” her