Project Description

Cisilia

17 årige Cisilia Ismailova – eller bare Cisilia – fik sit gennembrud i 2014 med singlerne “Ring Den Alarm” og “Vi To Datid Nu” fra albummet Unge øjne. Ved Danish Music Awards 2015 blev hun den yngste vinder nogensinde da hun i en alder af blot 16 år vandt i kategorierne Årets danske hit (“Vi To Datid Nu”) og Årets nye danske navn. “Vi To Datid Nu” var den niende mest spillede sang samlet set på P3 og P4 i 2015.

Cisilia skrev kontrakt med Universal Music som 15-årig, og hos Universal var man aldrig i tvivl om, at det var værd at satse på Cisilia, der da også allerede har fået sin første guldplade. – Hun har noget swag, hun har noget attitude, hun har en stemme, hun har en komplet pakke, som der ikke nogen andre, der har, og derfor tror jeg, hun kan gå rigtig langt, siger manager Christian Møller fra Universal Music om Cisilia der også er kendt for nummeret “Luftballon”.

OPLEV CISILIA MED GRUNK EVENT

Vi er stolte af at kunne præsentere Cisilia til vores julefrokoster i november og december Radisson Blu Scandinavia, så hvis I ikke allerede har booket årets julefrokost, er der al mulig grund til at gøre det nu, inden de sidste pladser er revet væk. Klik på opslaget til højre for at læse mere om GRUNK EVENT’s julefrokostarrangement med Cisilia.

BOOK CISILIA DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Cisilia til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke hende direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne unge stjerne, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Cisilia til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Vi To Datid Nu” her

Se musikvideoen til “Luftballon” her