Project Description

Infernal

Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann er nok Danmarks mest sejlivede 90’er pop/ dance-gruppe. Siden debutsinglen “Sorti de l’Enfer” i 1997, har de udgivet mere end 25 singler og de har haft utallige top-5 hits. Oprindeligt blev Infernal kendt for deres eksperimenterende musikstil, hvor de blandede utraditionelle musikgenrer med moderne eurodance. Som eksempler kan nævnes hittet “Kalinka”, der er bygget over en russisk folkemelodi, sækkepiperne på “Sorti de l’Enfer” og ”Highland Fling”, mundharpen på ”Woodoo Cowboy” og banjoen på ”Banjo Thing”. Siden deres 4. Album fra 2004, har Infernal drejet deres lyd mod pop, disco og clubbing. Der er kommet mere sang på og titelnummeret fra albummet “From Paris to Berlin”, har ligget højt på salgslister i bl.a. Finland, Storbritannien, Frankrig og Italien. 35 lande har udgivet Infernals musik, og popduoen var dermed Danmarks største musikalske eksportsucces i 2007. Numre som ”Ten Miles”, ”Self Control” og ”I Won’t Be Crying” har ligeledes været store radio-hits.

I flere år var Lina Rafn en fast bestanddel af dommertrion i det danske X-Factor og imens har Paw Lagermann brugt tiden i studiet på timevis af re-produktion af duoens største hits, så de fremstår nutidige og ekstremt egnede til de mindre og mere intime koncertoplevelser som Infernal den seneste tid har dyrket. Mindre og mere intim betyder dog ikke mangel på power og fandenivolkshed – Infernals sceneshow og hårdt-pumpende energi er enestående inden for dansk musik og den river alle gæster med – uanset alder og præferencer. Og hvis ikke musikken gør det alene, skal Paw’s kulsyrekanon nok banke folk i stemning.

OPLEV INFERNAL MED GRUNK EVENT

Vi er stolte af endnu en gang at kunne præsentere Infernal til vores firmajulefrokoster på Radisson Blu Scandinavia. I 2015 væltede Infernal mildest talt stedet, med deres unikke high-power show, hvor selv de største modstandere af elektronisk musik måtte overgive sig og fandt sig selv hoppende af begejstring til den hårdt pumpende bas. Så hvis I ikke allerede har booket årets julefrokost, er der al mulig grund til at gøre det nu, inden de sidste pladser er revet væk. Klik på opslaget til højre for at læse mere om GRUNK EVENT’s julefrokostarrangementer med Infernal.

BOOK INFERNAL DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Infernal til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne energiske duo, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Infernal til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Ten Miles” her

Se musikvideoen til “From Paris To Berlin” her