Project Description

Lis Sørensen

Lis Sørensen er en af de mest anvendte sangerinder på den danske pop-rockscene. Hendes lyse, rene, og usentimentale stemme har gjort hende til en fin fortolker af rockballader og lyriske melodier. Lis Sørensen slog for alvor igennem i 1974 som frontfigur i Shit & Chanel sammen med Anne Linnet. Siden har hun sunget sammen med adskillige danske bands og sangere, blandt andet Sanne Salomonsen, Sebastian og Gnags. I 1983 udgav Lis Sørensen sit første soloalbum og det er siden blevet til 11 albums, foruden deltagelse i musicals mm. Af Lis Sørensens mange store radio-hits kan bla. nævnes ”Tæt På Ækvator”, ”Mine Øjne De Skal Se”, ”Du Tænder Lys” og ”Brændt”. Men det er på live-scenen at Lis Sørensen for alvor rammer sit publikum, når hun lever klassikere som ”Ind Til Dig Igen”, ”Stille Før Storm”, ”Fuld Af Nattens Stjerner og ”Verden Er I Farver” med varme, nærvær og en ægthed, som kun Lis Sørensen kan levere.

BOOK LIS SØRENSEN DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Hos GRUNK EVENT har vi tidligere anvendt Lis Sørensen med stor succes, blandt andet til vores populære firmajulefrokoster. Kunne I tænke Jer at opleve Lis Sørensen til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke hende direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med Lis Sørensen, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Lis Sørensen til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Mine Øjne De Skal Se” her

Se musikvideoen til “Brændt” her