Project Description

Medina

Medina har siden sit store gennembrud i 2009 med albummet ”Velkommen Til Medina” været en af de mest succesfulde danske sangerinder. Gennembrudshittet ”Kun For Mig” røg øjeblikkeligt til tops på både salgs- og airplay-hitlisterne og lige siden har hun leveret hit efter hit. ”Vi To”, ”For Altid”, ”Kl. 10”, ”Jalousi” og “Når Intet Er Godt Nok” er eksempler på de nummer ét-hits, som Medina har haft hele 10 stk. af indtil videre. Medina har solgt mere end 500.000 singler og over 130.000 albums og hun har lavet mere end 20 musikvideoer. Hun har arbejdet sammen med mange danske kunstnere, herunder, Thomas Helmig”100 dage”, Burhan G”Mest Ondt” og Shaka Loveless”Ud Af Mørket”. Medina har desuden været nomineret til mere end 50 danske musik-priser og hun har vundet mere end 20 af disse.

Medina har desuden solgt mere end 100.000 eksemplarer af sit internationale debutalbum, hvorfra singlen ”You And I” nåede til tops på både den amerikanske Billboard Hot Dance hitliste og BBC Radio 1’s A-rotationsliste.

BOOK MEDINA DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Medina til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke hende direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med danmarks største pop-diva, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Medina til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Kun For Mig” her

Se musikvideoen til “Når Intet Er Godt Nok” her