Project Description

Nabiha

Nabiha har siden debutpladen ”Cracks” udkom i 2010 været storleverandør af dansabel electropop med hits som ”Never Played the Bass”, ”Mind the Gap” og ”Bang That Drum”, som er den officielle sang for det danske herrelandshold i håndbold. Sangerinden med de nordvestafrikanske rødder er født og opvokset på Vesterbro i København. Hun blev i sin tid opdaget af guitaristen Søren Reiff og blev i 2006 spillet på P3 med singlen “Love Is” under pseudonymet Tiger Lily. I 2009 udkom singlen “Deep Sleep”, der tre uger senere blev valgt som “Song of the Day” af det engelske musiksite Popjustice. Sangen blev et stort hit i Danmark, bl.a. som titel sang til TV-programmet “Til middag hos”. Siden er det blevet til 3 albums og Nabiha har allerede modtaget adskillige nomineringer ved Danish Music Awards, P3 Guld og Danish DJ Awards. Hun er senest kendt som dommer på programmet ”Danmark har Talent 2016” og med singlen ”Weapon” fra 2016.

OPLEV NABIHA MED GRUNK EVENT

Vi er stolte af at kunne præsentere Nabiha til flere af vores arrangementer i 2016. I kan bl.a opleve Nabiha til vores sommerfester i  M.G. Petersens Familiehave på Frederiksberg og til vores eksklusive firmajulefrokost på Hotel d’Angleterre. Så hvis I ikke allerede har booket årets firmasommerfest – eller fimajulefrokost, er der al mulig grund til at gøre det nu, inden de sidste pladser er revet væk. Klik på opslagene herunder for at læse mere om GRUNK EVENT’s arrangementer med Nabiha.

BOOK NABIHA DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Nabiha til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke hende direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne top aktuelle sangerinde, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Nabiha til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Deep Sleep” her

Se musikvideoen til “Weapon” her