Project Description

Outlandish

Outlandish er en prisvindende RnB/hiphop-gruppe, der har optrådt sammen lige siden 1997. Bandet består af Isam Bachiri, Waqas Ali Qadri og Lenny Martinez alle med indvandrerbaggrund og alle vokset op i Brøndby Strand, hvor de mødte hinanden i den lokale ungdomsklub. I 2000 albumdebuterede de som Outlandish med “Outland’s Official”. Gruppen viste allerede da en vellykket fusion af musik og sprog, der var ny på den danske scene. Outlandish har spillet koncerter over hele verden og er blevet kendte på deres unikke sammensætning og inspiration af kulturer og sprog, der tydeligt viser sig i deres tekstuniverser. Selvom trioen primært synger på engelsk, har de typisk også vers på spansk, dansk og arabisk. Det helt store gennembrud kom i 2002 med deres andet album ”Bread & Barrels Of Water”, der bla. bød på hits som ”Walou”, ”Guantanamo” og ”Aicha”.

Outlandish laver stadig groovende og fængende pop med inspirationer fra hiphop og verdensmusik, men de tør også kigge indad, hvilket titelsangen ”Warrior // Worrier” på deres seneste album er et godt eksempel på.

BOOK OUTLANDISH DIREKTE HOS GRUNK EVENT

GRUNK EVENT har tidligere haft Outlandish på programmet ved unikke firmaevents og nu har I nu mulighed for at booke dem direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne gruppe, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Outlandish til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Aicha” her

Se musikvideoen til “Warrior//Worrior” her