Project Description

Pernille Rosendahl

Det er umuligt at komme uden om Pernille Rosendahl, når man snakker danske sangerinder. Hun har i den grad personificeret bandene ”Swan Lee” og ”The Storm”. Siden blev hun tv-darling som dommer i X Factor. Og hun har netop udgivet sit førstealbum ”Dark Bird”, hvor hun viser sig fra en mere stille og følsom side. Pernille startede sin musikalske karriere tilbage i 1985, hvor hun var med til at danne reggaebandet ”Rockae”. Hun slog dog først for alvor igennem med ”Swan Lee”, hvorfra vi bla. kender ”I Don’t Mind” og ”Love Will Keep You Warm”. Inden da, havde hun lagt stemme til nummeret ”You & I” med ”Filur”, hvilket var et kæmpehit hit i 2002. I 2005 modtog hun prisen som “Årets Danske Sangerinde” ved Danish Music Awards for sin tid i “Swan Lee”. I 2007 dannede hun rock-bandet ”The Storm” med sin mand Johan Wohlert der havde forladt bandet ”Mew”, hvor han var bassist. Tiden med ”The Storm” gav os bla. hits som ”Lullaby”, ”My Crown” og ”Lost In The Fire” hvorpå Pernille Rosendahl synger både yndefuldt og med en determineret kraft.

BOOK PERNILLE ROSENDAHL DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Pernille Rosendahl til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke hende direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med den populære sangerinde, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Pernille Rosendahl til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “I Don’t Mind” her

Se musikvideoen til “Lost In The Fire” her