Project Description

Rasmus Seebach

Siden Rasmus Seebach debuterede på hitlisterne i 2009 med sin smash-hit-single “Engel”, har han leveret det ene sikre hit efter det andet og kun få danske pop-kunstnere har opnået større popularitet og succes. Rasmus Seebach var dog ikke fremmed i dansk musik da han brød ud som sanger, for allerede i 1999 sendte han Hip-Hop albummet ”Skakmat” på gaden sammen med sin storebror Nicolaj med hvem han dannede gruppen ”G-Bach”. Rasmus og Nicolaj Seebach har siden 2000 drevet produktionsselskabet Top Notch Music og de har bla. arbejdet med Infernal, Jokeren, Natasja, og Big Brovaz. Som søn af Tommy Seebach, der regelmæssigt konkurrerede i Dansk Melodi Grand Prix i løbet af 80’erne, har Rasmus Seebach ikke fået sin musikalitet fra fremmede og han har hurtigt statueret sig som en af landets største hitmagere. Ud over de mange top-5 hits som f.eks ”Glad Igen”, ”Lidt I Fem”, ”Natteravn”, ”I Mine Øjne” og ”Falder”, har Rasmus Seebach også opnået succes med genindspilninger af ”Say You, Say Me” sammen med ”Lionel Richie” og sin fars ”Under Stjernerne På Himlen”. Derudover er det blevet til en masse priser ved adskillige Award shows, ligesom han hvert år er blandt de absolutte topnavne på landets mange musikfestivaler. Som en af landets bedst sælgende og mest spillede kunstnere, er der næppe mange danskere, der ikke kender Rasmus Seebach og hans ørehængere som ”Olivia”, ”Sandstorm” og ”Øde Ø” – eller de to seneste singler fra hans 4. Album ”Verden Kan Vente”, som allerede første uge solgte mere end 30.000 eksemplarer, nemlig ”Uanset” og ”Farlig”.

BOOK RASMUS SEEBACH DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Rasmus Seebach til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med danmarks bedst sælgende hitmager, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Rasmus Seebach til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Engel” her

Se musikvideoen til “Uanset” her