Project Description

Rasmus Walter

Siden Rasmus Walter i 2011 startede sin solokarriere, har han sat tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, catchy sange. Rasmus Walter var forsanger i rockbandet ”Grand Avenue” som han var med til at danne i 2001 og efter at sangen ”What’s On Your Mind” var ugens uundgåelige på DR’s P3, skrev de i 2003 kontrakt med EMI.

Rasmus Walter udgav sit selvbetitlede debutalbum i april 2011, hvilket solgte over 10.000 eksemplar og resulterede i en guldplade. Debutpladen affødte bl.a. radiohittet “Dybt vand”. I 2013 udsendte Rasmus Walter sit andet soloalbum, ”Lige Her Lige Nu”. Førstesinglen ”Endeløst” opnåede stor succes som radio-hit og solgte til dobbeltplatin. I 2014 medvirkede Rasmus Walter i fjerde sæson af Toppen af Poppen på TV 2 og efter tre stort set udsolgte Tours, samt en masse festivaler i 2013, udgav Rasmus Walter i oktober 2014 sit tredje soloudspil ”Verden I Stå”, der indeholder numre som ”Verden I Stå” og ”På En Dag Som I Dag”.

OPLEV RASMUS WALTER MED GRUNK EVENT

Vi er stolte af, for 3. år i træk, at kunne præsentere Rasmus Walter til flere af vores unikke julefrokoster i november og december. I kan bl.a opleve Rasmus Walter på Comwell Aarhus, Centralværkstedet i Aarhus og på de eventyrlige Hindsgavl Slot ved Middelfat. Så hvis I ikke allerede har booket årets julefrokost, er der al mulig grund til at gøre det nu, inden de sidste pladser er revet væk. Klik på opslagene herunder for at læse mere om GRUNK EVENT’s julefrokostarrangementer med Rasmus Walter.

BOOK RASMUS WALTER DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Rasmus Walter til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med top aktuelle Rasmus Walter, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Rasmus Walter til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Endeløst” her

Se musikvideoen til “På En Dag Som I Dag” her