Project Description

Svenstrup & Vendelboe

Den danske producerduo Svenstrup & Vendelboe har gjort house med noget på hjerte til deres adelsmærke. Med hitsinglerne ”Hvor Ondt Det Gør” med Josefine og ”I Nat” med Karen har de siden 2010 markeret sig på de danske hitlister og spiller stadig vilde shows landet rundt. ”Hvor Ondt Det Gør” følger op på ”Where Do We Go From Here” med Christopher. Et nummer, som lagde sig solidt i hit-traditionen, da det sikrede Svenstrup & Vendelboe en platinplade.

Tidligere har Svenstrup & Vendelboe udgivet singlerne ”Glemmer Dig Aldrig” og ”Dybt Vand”, der begge har Nadia Malm som sanger. Førstnævnte gik platin for download, dobbeltplatin for streaming og fik intet mindre end 30 uger på Dancecharten, en nominering ved DMA 2012 i kategorien som ”Årets hit” og vandt 4 ud af 4 mulige til DDJA, mens sidstnævnte er gået platin for både download og streaming. Svenstrup & Vendelboe arbejder konstant på at udvikle deres lyd og har eksperimenteret med alt fra pop, house, elektro og electronica til akustiske slow jams. Live har de haft prominente gæsteoptrædender som Medina, Outlandish, Nadia Malm, Christopher, Engelina og Theis.

BOOK SVENSTRUP & VENDELBOE DIREKTE HOS GRUNK EVENT

GRUNK EVENT har tidligere haft Svenstrup & Vendelboe på programmet med stor succes. Kunne I også tænke Jer at opleve Ankerstjerne til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke dem direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med denne producer-duo, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Svenstrup & Vendelboe til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Dybt Vand” her

Se musikvideoen til “I Nat” her