Project Description

Wafande

Wafande er født i København som søn af en fransk-dansk mor og en tanzanisk-congolesisk-malawisk-omansk far. Selv betegner Wafande sig derfor som et “gadekryds”, men til trods for at han boede med sin mor i Frankrig fra han var 8 år, føler han sig ”helt vildt dansk” – sådan på kartoffelmåden, siger han. Han flyttede derfor til Danmark som 16 årig for at udvikle sin musikalske karriere. I årevis spillede han sine egne numre dels på klubber og dels som opvarmning for vennen og musikerkollegaen Shaka Loveless’s tidligere band ”The Gypsies”. Stille og roligt begyndte branchen at lægge mærke til ham, og det verdenskendte pladeselskab Universel sagde ja til et samarbejde. Han havde altid troet at han skulle synge på engelsk eller fransk, men producerne Pharfar og Fresh-I krævede at han sang på dansk. Det blev i første omgang til sangen ”Lang Vej Hjem”, som han bla. optrådte med live på TV Lorry og derfra gik det stærkt. I 2011 udgav han singlen ”Giv Mig Et Smil”, som ifølge Wafande er en opfordring til alle om at smile mere og det glade dancehall inspirerede nummer har sikret Wafande guld på download og platin på streaming.

Hans debutalbum ”Du Ved Det” indeholder desuden hittet ”Uartig” der er set mere end 2.000.000 gange på Youtube.
Wafande har desuden været dommer i TV2’s ”Voice Junior” og han ligeledes deltage i TV2’s ”Toppen af Poppen”. Hans 2. Album ”Nyt Land” udkom i 2014 og indeholder bla. singlerne ”Se Mig I Dag” og ”Django”.

BOOK WAFANDE DIREKTE HOS GRUNK EVENT

Kunne I tænke Jer at opleve Wafande til Jeres næste firmafest, så har I nu mulighed for at booke ham direkte gennem GRUNK EVENT. Det vil sige, at vi kan sammensætte en helt unik fest med den altid smilende Wafande, helt uden at skulle benytte fordyrende bureauer og agenturer, til stor fordel for Jer.

Hvis I vil vide mere om muligheden for at booke Wafande til Jeres næste firmafest, så kontakt os på 70 220 940 eller mail@grunkevent.dk

Se musikvideoen til “Giv Mig Et Smil” her

Se musikvideoen til “Uartig” her