Eventbureau i København – GRUNK EVENT 

GRUNK EVENT er dit eventbureau i København. Vi har mange års erfaring med at arrangere firmafester for både større og mindre firmaer, hvor især firmajulefrokoster, fylder meget. Vi tilbyder også en lang række andre events. Vi arrangerer fester i hele landet, og uanset om du er på udkig efter en leverandør i København eller i resten af landet, så står vi til rådighed.

Der er findes mange forskellige måder at afholde et firmaevent på, men én ting er helt sikkert, der skal være en rød tråd i arrangementet. Vi, som eventfirma står for at arrangere det hele. Vi står på mål for alle de tiltag der bliver udarbejdet, og skaber et unikt event, I sent vil glemme.

Hvis I ønsker en oplevelse, der skal være noget ud over det sædvanlige, er der en god grund til at tage fat i os, GRUNK EVENT. Vi har i mange år arrangeret firmajulefrokoster i helt unikke rammer og en lang række andre events. Udover at servicen altid er i top, og maden fænomenal, er lokationerne et kapitel for sig. Vi arrangerer eksempelvis firmajulefrokoster på Nordeuropas mest eksklusive og ikoniske hotel D’Angleterre og mange andre eksklusive lokationer rundt om i Danmark. GRUNK EVENT dækker hele landet med et omfattende program af events. Med events året rundt og et så stort program, er vi stolte af at kunne kalde os for Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster og events til det danske erhvervsliv.

TILMELD NYHEDSMAIL

Hvorfor vælge GRUNK EVENT?

Hos Grunk Event ved vi, hvad det kræver når erhvervslivet skal skabe relationer, hvad enten det er til kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere. Vi sørger for at Jeres eneste opgave på dagen er, at få den bedste oplevelse ud af arrangementet og få en succeshistorie, som I sent vil glemme.

Under arrangementet sørger vi for at alting fungerer 110 % så I blot skal læne jer tilbage, slappe af og nyde festen eller arrangementet.

Er du i tvivl om hvilken pakke som bedst passer til Jeres virksomhed eller har I andre ønsker, er I altid velkomne til at kontakte os på mail eller telefon, så sammensætter vi det helt rigtige til netop Jeres virksomhed.

Kunderne har ordet:

Grunk møder dig der hvor du ønsker at blive mødt.
Super professionelt – med et væld af gode ideer – og et altid skønt humør.
Fantastisk at samarbejde med og resultatet er en fest uden lige
Elisabeth Lütken Bøggild, FORCE Technology
Hej Morten

Tak for et SUPER arrangement. Lækker mad, god stemning og god musik.

Dahvid Roskilde
Med Grunk Event som arrangør, kan man roligt læne sig tilbage og nyde showet.
Her går underholdning, service, og mad op i en højere enhed.

Hold den gode og høje standard, vi ses næste gang.

Aleksandar Perkovic, Roth Nordic A/S

Vi har en idé til en firmafest – kan I hjælpe?

KONTAKT OS