GRUNK EVENT præsenterer FIRMAFESTEN

DEN BEDSTE FIRMAFEST

Firmafesten er for mange en af årets største og vigtigste begivenheder.

Det er her I som virksomhed kan samle Jeres medarbejdere og evt. også samarbejdspartnere og derved styrke både interne og eksterne relationer og netværk – og sige tak for de gode resultater og indsatser.

Og det er her I som medarbejdere får mulighed for at netværke, socialisere og ikke mindst feste med Jeres kolleger og derved bygge endnu stærkere bånd til virksomheden og de mennesker som udgør denne.

Der er derfor mange gode grunde til at vælge Jeres arrangør af firmafesten med omhu, for kun derved kan I være sikre på at festen bliver den succes i drømmer om.

Vores mangeårige erfaring og evige stræben efter den perfekte fest, gør os til det sikre valg, når I søger kvalitet i samtlige led. Vi er ærekære, omhyggelige, passionerede og forfængelige med alt hvad vi laver, for kun på den måde kan vi give vores kunder sjove, overraskende og nærværende oplevelser – hver gang!

Vi er et FULL SERVICE eventbureau, som udvikler og arrangerer skræddersyede og uforglemmelige firmaevents i unikke omgivelser og med det bedste af det bedste indenfor mad, betjening og underholdning.

Klik på billeder herover for at se vores Firmafest brochure

Vi ved, at selv de mindste detaljer kan gøre en kæmpe forskel, når man skal sammensætte en firmafest. Vi udvælger derfor locations med stor omhu, så vi sikrer, at de lever op til vores høje standard og kan levere på dagen! Vi er ligeledes en stærk sparringspartner, når der skal findes på aktiviteter og indhold til arrangementet – og vi kan producere det meste In-House.

Vi tager med andre ord hånd om ALT, så I kan slappe af og bare nyde og opleve – sådan mener vi nemlig en rigtig fest skal være!

Sådan skaber vi den perfekte firmafest

TILMELD NYHEDSMAIL

Kunderne har ordet:

Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Grunk Event, for alt kan lade sig gøre. Uanset om man selv kommer med en ide eller søger det fuldt færdige event, så får man det optimale. Alt leveret til tiden af super engagerede mennesker, som gerne gør lige det ekstra, der betyder, at folk husker dit event bagefter. Et event med Grunk betyder, at du kan tage dig af dine kunder på dagen, for resten er i trygge hænder.
Susanne Berland, Fujitsu
Grunk møder dig der hvor du ønsker at blive mødt.
Super professionelt – med et væld af gode ideer – og et altid skønt humør.
Fantastisk at samarbejde med og resultatet er en fest uden lige
Elisabeth Lütken Bøggild, FORCE Technology
Hej Morten

Tak for et SUPER arrangement. Lækker mad, god stemning og god musik.

Dahvid Roskilde
Med Grunk Event som arrangør, kan man roligt læne sig tilbage og nyde showet.
Her går underholdning, service, og mad op i en højere enhed.

Hold den gode og høje standard, vi ses næste gang.

Aleksandar Perkovic, Roth Nordic A/S

Vi har en idé til en firmafest – kan I hjælpe?

KONTAKT OS