Radisson Collection Royal 2020 Sallies Racelounge GRUNK EVENT PRÆSENTERER - Firmajulefrokoster -
AARHUS KOLDING KØGE KØBENHAVN Centralværkstedet Comwell Aarhus Comwell Kolding Comwell Køge Strand Hotel d'Angleterre Radisson Blu Scandinavia Charlottehaven Scandic Sluseholmen
Radisson Collection Royal 2020 Sallies Racelounge GRUNK EVENT PRÆSENTERER - Firmajulefrokoster -
AARHUS KOLDING KØGE KØBENHAVN Centralværkstedet Comwell Aarhus Comwell Kolding Comwell Køge Strand Hotel d'Angleterre Radisson Blu Scandinavia Charlottehaven Scandic Sluseholmen

Velkommen til uforglemmelige julefrokoster i Jylland med GRUNK EVENT

De sidste 3 år har GRUNK EVENT haft stor succes med at arrangere eksklusive firmajulefrokoster i Aarhus. I 2020 fortsætter vi succesen med to lækre locations i Aarhus og en fortryllende firmajulefrokost-mulighed på Comwell Kolding.

Centralværkstedet – Aarhus

Comwell Aarhus – Aarhus

Comwell Kolding – Kolding

HVORFOR VÆLGE GRUNK EVENT?

Det kan godt være, at GRUNK EVENT har hovedsæde på Sjælland, men vi synes alligevel, at landsdelen med det største areal – som ovenikøbet huser næsten halvdelen af landets befolkning – fortjener de største og bedste julefrokoster.

Derfor arrangerer GRUNK EVENT også uforglemmelige firmajulefrokoster i Jylland.

Vi tilbyder derfor Jer – de stærke jyske virksomheder – at gøre Jeres julefrokoster uforglemmelige. Uanset om I er til træskovals og grisevæddeløb, skål og skjalden eller blot ønsker en hyggelig julefrokost i kollegers selskab med god (og naturligvis rigelig) julemad og –drikke og underholdning, kan vi levere. Lad os om at arrangere Jeres firmajulefrokost – vi lover, den bliver mindeværdig.

Få en skræddersyet julefrokost i Jylland

Jyder har ry for at være beskedne og afdæmpede gemytter der sætter pris på en hyggelig stund i gode venners lag. Det er en af grundene til, at vi elsker at arrangere julefrokoster i Jylland – jyderne garanterer nemlig altid god og høj stemning.

Vi tager altid udgangspunkt i Jeres ønsker, når vi arrangerer julefrokoster.

Vi sørger altid for at skræddersy julefrokosten til lige netop Jeres virksomhed. Uanset om I er til den gammeldags og traditionelle julefrokost eller ønsker et helt særligt tema, kan vi levere. Vi elsker også at komme med gode råd og interessante og sjove idéer til temaer, hvis I er på bar bund – det er jo Jeres firma og Jeres fest, og derfor sørger vi altid for at involvere Jer i processen, hvis I ønsker det.

For mange kvaler, humøret dalerJulekugler_h-300

Vi ved udmærket godt, hvor stressende julemåneden kan være. Og vi ved godt, at det sidste I har lyst til, er at arrangere en stor julefrokost for firmaet. Ikke desto mindre er julefrokosten årets firmabegivenhed der kan bringe kolleger tættere sammen og styrke holdånden (og derved arbejdsindsatsen) på arbejdspladsen. I har ganske enkelt ikke råd til ikke at holde julefrokost – det er en af de ting der bare SKAL findes tid til.

Men hos GRUNK EVENT synes vi ikke, at det skal slå skår i Jeres jule(frokost)glæde at stresse over at arrangere årets julefrokost. Derfor tager vi altid hånd om det hele.

Vi sørger kort sagt for, at det hele spiller til jeres julefrokost; vi klarer alt fra julemad og –drikke til underholdning og den trælse oprydning.

Unikke locations og dygtige samarbejdspartnere

Hos GRUNK EVENT elsker vi at være, hvor tingene sker. Vi ved ikke noget bedre end at gøre folk glade ved at arrangere geniale julefrokoster. Derfor er vi også villige til at rejse langt – ja faktisk rundt i hele det mørke Jylland – for at kaste lys over jeres julefrokostarrangement. Vi har selvfølgelig nogle locations, bl.a. i Århus, hvor vi kan opbyde lidt ekstra i form af eksempelvis blændende underholdning, livemusik med store kunstnere osv., men vi går til alle julefrokoster med samme energi og høje festhumør.

I kan læse mere om nogle af vores særlige locations og samarbejdspartnere i Jylland i menuen – eller ved at klikke på billedet til venstre.

Altid tårnhøj kvalitet

Vi opretholder en høj, høj kvalitet ved kun at indgå aftaler med de bedste og dygtigste samarbejdspartnere, som vi løbende evaluerer for at give Jeres virksomhed den bedst mulige festoplevelse. Vi har aftaler med nøje udvalgte orkestre og solister der løbende øver sammen, så de altid er klar til at levere høj kvalitet til Jeres julefrokost.

I kan kort sagt være helt sikre på, at Jeres julefrokost er i kyndige hænder, når I overlader opgaven til os.

I skal ikke snyde Jer selv eller Jeres medarbejdere for en uforglemmelig julefrokost i Jylland:

Ring til os direkte på telefon +45 70 22 09 40 eller skriv til os på mail@grunkevent.dk.

Vi uddyber gerne, hvordan vi kan gøre Jeres julefrokost til årets begivenhed i firmaet, og vi kommer hellere end gerne med uforpligtende forslag, ideer og tilbud.

TILMELD NYHEDSMAIL

Hvad skal vi gøre?

Vi har sammensat de forskellige julefrokoster ud fra vores lange erfaring. I kan vælge imellem en ordinær firmajulefrokost eller vælge en skræddersyet løsning.
 Hvis i er i tvivl om, hvad der passer bedst til Jeres virksomhed, hjælper vi naturligvis hellere end gerne med vejledning.

På dagen sørger Grunk Event for alt til julefrokosten, så i blot skal møde op og nyde aftenen.

For vejledning eller et uforpligtende tilbud, kontakt os på mail@grunkevent.dk eller tlf: 70 220 940.

Se hvad kunderne siger om vores Firmajulefrokoster:

Vi har afholdt vores julefrokost 3 gange med GRUNK EVENT på d’Angleterre, med kæmpestor succes. Vores medarbejdere værdsætter denne aften meget højt, specielt på grund af den fantastiske mad. Det er super dejligt at komme til en buffet, hvor det meste er hjemmelavet og alt er utrolig velsmagende – og så er der aldrig kø ved bordene. Et ekstra plus er selvfølgelig de fantastiske lokaler og muligheden for at blive underholdt af indtil flere bands. Vi kan varmt anbefale GRUNK EVENT.
Søren Ulstrup, Ulstrup Plast A/S
Jeg fik i foråret 2014 til opgave at arrangere Julefest 2014 for Sealed Air Danmark. Jeg fandt meget hurtigt frem til GRUNK EVENT og deres Julearrangement på Hotel Marriot. Jeg kontaktede Jannie og Morten Grunk og følte med det samme, at vi havde valgt rigtig – et super kompetent team guidede mig igennem alle faser og hjalp med alle vore ønsker og klarede endda indkvarteringen – og alt blev fixet effektivt og med et smil. Selve arrangementet med modtagelse, maden og underholdningen var i topklasse. Aldrig har det været nemmere for mig at arrangere en fest og aldrig har jeg fået så mange roser fra kollegaerne til maden, lokalerne, underholdningen og også den perfekte placering tæt på Hovedbanegården.
Ole Timm, Sealed Air Danmark
3Shape afholdt i både 2013 og 2014 vores julefest på d’Angleterre – et GRUNK EVENT-arrangement som begge år fungerede helt perfekt… lige fra første kontakt til selve dagen for julefrokosten. Palmehaven er den perfekte ramme om en festlig julefrokost. Første år var vi 120 andet 150 og alt fungerede tip-top, lige fra vi ankom med overtøj i gaderoben og fik velkomstdrink… Maden var utrolig lækker og der var rigeligt af den – det musikalske var ligeledes helt i top. Ingen smalle steder! Vi holder meget gerne fest igen, med GRUNK EVENT som praktisk arrangør.
Annebeth Rasmussen, 3 Shape
Vi var til jeres julearrangement i på Radisson Blu Scandinavia og vi takker for et super flot arrangement. Samtlige 65 kollegaer har tilkendegivet at denne julefest har været den bedste i RGS 90 regi. Udsmykningen, maden, betjeningen og underholdningen var i top. Jeg vil forsøge at sælge samme arrangement til ledelsen, til næste jul, så det kan blive en tradition.
Charlotte Klostergaard, RGS 90
Kære Morten. Tusind tak for en fantastisk aften på d’Angleterre. Det hele var til et 13 tal.
Alle var glade og fornøjede. Maden, personalet, omgivelserne var fantastiske. Kun rosende ord fra os. Håber I gør det samme næste år. – Der bliver jo noget at leve op til efter vi har været derinde.
Susanne Kjøller, N.H. Hansen & Søn A/S
Udtalelserne fra vores medarbejdere taler for sig selv:

”Vi glædede os til arrangementet på d’Angleterre 2 måneder før det blev afholdt, og det levede fuldt ud op til vores forventninger – sidste gang et par kollegaer nævnte julefrokosten var 2
mdr. efter”.

”Vi var helt ”høje” af forventningens glæde og det holdt 100%….., alle var flotte i tøjet og i opførsel, det var jo d’Angleterre”!

”En fantastisk julefrokost, efterfølgende kikkede jeg straks efter næste fest hos GRUNK EVENT”.

”Julefrokosten på d’Angleterre var helt perfekt, aldrig har jeg fået så meget ros for et firmaarrangement – men det må tilfalde GRUNK EVENT, jeg bestilte og betalte jo bare!”

”Firmaets flotteste og bedste julefrokost nogensinde. Alt klappede og kørte perfekt på d’Angleterre. Tak til Morten Grunk for at være tilstede, det var meget betryggende”.

Allerede nu er jeg i gang med at bearbejde min chef, så vi kan få bestilt dette års julefrokost hos Jer

Bente Vinther Møller, Eltech Components A/S
GRUNK EVENT møder dig der, hvor du ønsker at blive mødt. Super professionelt – med et væld af gode ideer – og et altid skønt humør. Fantastisk at samarbejde med og resultatet er en fest uden lige!
Elisabeth Lütken Bøggild, FORCE Technology
De sidste 5 år har GRUNK EVENT afholdt vores julefrokoster og hver gang har der været styr på det hele, lige fra bus afhentning til natmad. Vi har prøvet 5 forskellige steder, men lige meget hvor vi har afholdt vores julefrokost, så har maden og underholdingen været perfekt. Angående underholdningen har vi sammen med GRUNK EVENT selv kunne sammensætte aftenens program, så vi har fået hvad vi har ønsket. Vi glæder os til vores julefrokost fredag d. 11/12 2015, som GRUNK EVENT sørger for igen!
Anders Olsen, Cobham
Anders Olsen, Cobham
Hej Morten
Tak for et SUPER arrangement. Lækker mad, god stemning og god musik.
Dahvid Roskilde
Med GRUNK EVENT som arrangør, kan man roligt læne sig tilbage og nyde showet. Her går underholdning, service, og mad op i en højere enhed. Hold den gode og høje standard, vi ses næste gang. Stor tak til GRUNK EVENT.
Aleksandar Perkovic, Roth Nordic A/S

Det lyder godt nok spændende – kan vi komme med?

KONTAKT OS