GRUNK EVENT PRÆSENTERER PÅ COMWELL AARHUS SYS BJERRE RASMUS NØHR MARTIN BRYGMANN - Firmajulefrokost - I 2020 KAN DU OPLEVE: GRUNK EVENT PRÆSENTERER PÅ COMWELL AARHUS SYS BJERRE RASMUS NØHR MARTIN BRYGMANN - Firmajulefrokost - I 2020 KAN DU OPLEVE:

FIRMAJULEFROKOST PÅ COMWELL AARHUS 

HJEM TIL AARHUS

GRUNK EVENT er stolte af, for 5. år i træk, at kunne byde velkommen til Firmajulefrokost på det ikoniske Comwell Aarhus. Et 4-stjernet design-hotel i hjertet af Smilets By.

OPSIGTSVÆKKENDE ARKITEKTUR

Comwell hotellerne startede som Scanticom i Skåde Bakker ved Aarhus i 1969, da Dansk Ingeniørforening og Den Almindelige Danske Lægeforening, ønskede et avanceret efteruddannelses-center. Hotellet var Danmarks første møde- og konferencehotel og blev hurtigt et ikon i dansk arkitektur, med etagerne ”hugget” ind i bakkerne og med græs på taget.

Comwell forlod Skåde Bakker i 1992, men vendte d. 1 juli 2014 tilbage i det opsigtsvækkende Aarhus City Tower. Med sine 94 meter er det Aarhus’ 2. højeste bygning, kun overgået af det 96 meter høje tårn på Aarhus Domkirke. Højhuset, som er tegnet af Arkitema Architects, består af to slanke skiver som er sammenbygget med en let og transparant mellembygning. De to skiver er forskudt i forhold til hinanden og har facader med indbyggede solceller, hvilket bidrager til at højhuset kan klassificeres som en lavenergibygning.

Aarhus City Tower er et hotel- og kontorbyggeri på 23 etager, som øverst huser revisionsfirmaet Deloitte og advokatfirmaet Bech-Bruun. Herunder har Comwell 12 etager med i alt 240 værelser, samt møde og konferencefaciliteter til 1.000 personer. Det er i øvrigt Comwells køkken der, hver dag, leverer maden til virksomhederne på de øverste etager.

AARHUS’ FØRSTE DESIGN HOTEL
Comwell Aarhus er byens første ægte designhotel, indrettet i tæt samarbejde med det danske designhus HAY. HAY, som blev grundlagt i 2002, har fra starten stået for innovativ og moderne skandinavisk design og høj håndværksmæssig kvalitet. Mantraet er at arkitektur, design, teknologiske ambitioner og bæredygtighed skal gå hånd-i-hånd. Hay har designet alt fra tæpper og tapet til Comwell, ligesom HAY’s velkendte designer-møbler findes overalt på hotellet.

Resultatet er et unikt interiør, som på samme til giver de besøgende en yderst afslappende atmosfære, samtidig med at øjet til tider mættes af indtryk. Den gennemførte stil er i international klasse og går godt i tråd med hotellets høje serviceniveau. Comwell Aarhus vandt i 2018 prisen for ”Bedste Service” ved Møde- og Event Awards.

Comwell Aarhus oplever en konstant stigning i antallet af forretningsgæster, i takt med at Aarhus blomstrer. Man har derfor påbegyndt en udvidelse af hotellet, med et 80 meter højt, trekantet tårn, som skal rumme 200 værelser og en Sky-bar 15. etage.

 

JUL PÅ COMWELL AARHUS

Når GRUNK EVENT inviterer til firmajulefrokost på Comwell Aarhus, kan I glæde Jer til en helt særlig oplevelse. Fra ankomsten på det moderne hotel, hvor I bydes velkommen med en forfriskende og iskold cocktail, til I bliver budt indenfor i det smukt dekorerede festlokale.

Her serverer vi en lækker julemenu ved bordene og senere på aftenen sætter vi gang i festen med Sys Bjerre, Rasmus Nøhr og Martin Brygmann, som alle dækkes op af de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ.

Vi er sikre på, at det bliver årets fest – og en Jeres medarbejdere taler om i mange år frem.

SYS BJERRE

RASMUS NØHR

MARTIN BRYGMANN

KUN KR. 1.499,- PR. PERSON EKSKL. MOMS*

Max. 200 pladser pr. aften (Ved lukkede selskaber op til 260 personer). Mulighed for egne lokaler fra 30 – 80 personer.

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

INDHOLD:

Firmajulefrokost på Comwell Aarhus inkluderer:

  • Adgang til hotellet fra kl. 17.45
  • 
Velkomstdrinks fra kl. 18.00
  • Tallerkenserveret Julemenu fra 18.30
  • Fri øl, vand og vin under middagen frem til sidste udskænkning kl. 01.20
  • 
Mulighed for tilkøb af drinks i baren
  • 
Live underholdning med Sys Bjerre, Rasmus Nøhr, Martin Brygmann, Stagebreakers og DJ
  • 
Grunk Event vært
  • 
Garderobe
  • Bordkort med firmanavn

BOOK FØR DET ER FOR SENT!

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Firmajulefrokost på Comwell Aarhus.

OVERNATNING?


Ønsker I overnatning på hotellet, så skriv på mail@grunkevent.dk

DATOER:

Fredag d. 20. november 2020
Lørdag d. 21. november 2020
Fredag d. 27. november 2020
Lørdag d. 28. november 2020
Fredag d. 4. december 2020
Lørdag d. 5. december 2020
Fredag d. 11. december 2020
Lørdag d. 12. december 2020
Fredag d. 18. december 2020

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage

RØD: Denne dato er UDSOLGT!

BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

For yderligere information eller reservation, kontakt:
mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940.
Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Comwell Aarhus forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

*Prisen er gældende ved reservation af minimum 10 personer.
Ved reservation af færre tillægges kr 100,- pr. person.

Betalingsbetingelser og annullering.

Frem til 31.07.20120 betales første halvdel af reservationen. Der kan justeres med 10% frem til 60 dage før. 60 dage før fremsendes faktura på den sidste halvdel.

For bestillinger foretaget efter 1.8.2020 fremsendes faktura på det fulde beløb til betaling 8 dage netto kontant. Der kan reguleres med max. 10% frem til 60 dage før, hvorefter der fremsendes yderligere faktura eller kreditnota. Justering skal ske skriftligt – eller via mail til mail@grunkevent.dk.

Frameldinger m.v. grundet sygdom, ansættelses-stop m.m. tilbagebetales ikke af GRUNK EVENT.

Se stemningsbilleder fra Julefrokost på Comwell Aarhus:

Se video fra GRUNK EVENT Julefrokost på Comwell Aarhus:

BOOK FØR DET ER FOR SENT

HVORFOR VÆLGE GRUNK EVENT?

Vi er Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster til det danske erhvervsliv – og det er vi, fordi vi sætter kvalitet og tillid højest i alt hvad vi foretager os.

Vi forstår at arrangere en julefrokost der svinger af fest, dufter af flæskesteg og kradser af snaps – og vi leverer et arrangement med hygge- og festgaranti i fantastiske omgivelser.
Vi udsætter ikke vores kunder for kolde fabrikshaller, halvkold diner transportale og svære adgangsforhold. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere og afholder vore julefrokost-arrangementer på centralt beliggende 4 og 5 stjernede hoteller, eller særligt udvalgte venues, som alle lever op til vores krav om location, mad af højeste klasse og uddannet personale.

Derudover ved vi, at planlægningen af en julefrokost kan være en temmelig uoverskuelig opgave, der kan tage julestemningen fra enhver og som altid ender med at være dyrere end først antaget. Hos GRUNK EVENT elsker vi imidlertid at arrangere fester, og vi står for alt, ned til mindste detalje og arbejder med ærlig dialog og åbne budgetter, så der ikke kommer nogen grimme overraskelser.

Vi er naturligvis ikke bedre end dem vi arbejder sammen med – så derfor har vi valgt at arbejde sammen med de bedste af de bedste!
Så når I vælger GRUNK EVENT som arrangør, skal I blot møde op, feste igennem og nyde og opleve – DERFOR!

Se hvad kunderne siger om vores Firmajulefrokoster:

Vi var til jeres julearrangement i på Radisson Blu Scandinavia og vi takker for et super flot arrangement. Samtlige 65 kollegaer har tilkendegivet at denne julefest har været den bedste i RGS 90 regi. Udsmykningen, maden, betjeningen og underholdningen var i top. Jeg vil forsøge at sælge samme arrangement til ledelsen, til næste jul, så det kan blive en tradition.
Charlotte Klostergaard, RGS 90
Jeg fik i foråret 2014 til opgave at arrangere Julefest 2014 for Sealed Air Danmark. Jeg fandt meget hurtigt frem til GRUNK EVENT og deres Julearrangement på Hotel Marriot. Jeg kontaktede Jannie og Morten Grunk og følte med det samme, at vi havde valgt rigtig – et super kompetent team guidede mig igennem alle faser og hjalp med alle vore ønsker og klarede endda indkvarteringen – og alt blev fixet effektivt og med et smil. Selve arrangementet med modtagelse, maden og underholdningen var i topklasse. Aldrig har det været nemmere for mig at arrangere en fest og aldrig har jeg fået så mange roser fra kollegaerne til maden, lokalerne, underholdningen og også den perfekte placering tæt på Hovedbanegården.
Ole Timm, Sealed Air Danmark
Vi har afholdt vores julefrokost 3 gange med GRUNK EVENT på d’Angleterre, med kæmpestor succes. Vores medarbejdere værdsætter denne aften meget højt, specielt på grund af den fantastiske mad. Det er super dejligt at komme til en buffet, hvor det meste er hjemmelavet og alt er utrolig velsmagende – og så er der aldrig kø ved bordene. Et ekstra plus er selvfølgelig de fantastiske lokaler og muligheden for at blive underholdt af indtil flere bands. Vi kan varmt anbefale GRUNK EVENT.
Søren Ulstrup, Ulstrup Plast A/S
3Shape afholdt i både 2013 og 2014 vores julefest på d’Angleterre – et GRUNK EVENT-arrangement som begge år fungerede helt perfekt… lige fra første kontakt til selve dagen for julefrokosten. Palmehaven er den perfekte ramme om en festlig julefrokost. Første år var vi 120 andet 150 og alt fungerede tip-top, lige fra vi ankom med overtøj i gaderoben og fik velkomstdrink… Maden var utrolig lækker og der var rigeligt af den – det musikalske var ligeledes helt i top. Ingen smalle steder! Vi holder meget gerne fest igen, med GRUNK EVENT som praktisk arrangør.
Annebeth Rasmussen, 3 Shape
Kære Morten. Tusind tak for en fantastisk aften på d’Angleterre. Det hele var til et 13 tal.
Alle var glade og fornøjede. Maden, personalet, omgivelserne var fantastiske. Kun rosende ord fra os. Håber I gør det samme næste år. – Der bliver jo noget at leve op til efter vi har været derinde.
Susanne Kjøller, N.H. Hansen & Søn A/S
Udtalelserne fra vores medarbejdere taler for sig selv:

”Vi glædede os til arrangementet på d’Angleterre 2 måneder før det blev afholdt, og det levede fuldt ud op til vores forventninger – sidste gang et par kollegaer nævnte julefrokosten var 2
mdr. efter”.

”Vi var helt ”høje” af forventningens glæde og det holdt 100%….., alle var flotte i tøjet og i opførsel, det var jo d’Angleterre”!

”En fantastisk julefrokost, efterfølgende kikkede jeg straks efter næste fest hos GRUNK EVENT”.

”Julefrokosten på d’Angleterre var helt perfekt, aldrig har jeg fået så meget ros for et firmaarrangement – men det må tilfalde GRUNK EVENT, jeg bestilte og betalte jo bare!”

”Firmaets flotteste og bedste julefrokost nogensinde. Alt klappede og kørte perfekt på d’Angleterre. Tak til Morten Grunk for at være tilstede, det var meget betryggende”.

Allerede nu er jeg i gang med at bearbejde min chef, så vi kan få bestilt dette års julefrokost hos Jer

Bente Vinther Møller, Eltech Components A/S
GRUNK EVENT møder dig der, hvor du ønsker at blive mødt. Super professionelt – med et væld af gode ideer – og et altid skønt humør. Fantastisk at samarbejde med og resultatet er en fest uden lige!
Elisabeth Lütken Bøggild, FORCE Technology
De sidste 5 år har GRUNK EVENT afholdt vores julefrokoster og hver gang har der været styr på det hele, lige fra bus afhentning til natmad. Vi har prøvet 5 forskellige steder, men lige meget hvor vi har afholdt vores julefrokost, så har maden og underholdingen været perfekt. Angående underholdningen har vi sammen med GRUNK EVENT selv kunne sammensætte aftenens program, så vi har fået hvad vi har ønsket. Vi glæder os til vores julefrokost fredag d. 11/12 2015, som GRUNK EVENT sørger for igen!
Anders Olsen, Cobham
Anders Olsen, Cobham
Hej Morten
Tak for et SUPER arrangement. Lækker mad, god stemning og god musik.
Dahvid Roskilde
Med GRUNK EVENT som arrangør, kan man roligt læne sig tilbage og nyde showet. Her går underholdning, service, og mad op i en højere enhed. Hold den gode og høje standard, vi ses næste gang. Stor tak til GRUNK EVENT.
Aleksandar Perkovic, Roth Nordic A/S

Det lyder godt nok spændende – kan vi komme med?

KONTAKT OS