GRUNK EVENT PRÆSENTERER PÅ RADISSON ROYAL ERANN DD BACK TO BACK L.I.G.A. - Firmajulefrokost - I 2020 KAN DU OPLEVE: GRUNK EVENT PRÆSENTERER PÅ RADISSON ROYAL ERANN DD BACK TO BACK L.I.G.A. - Firmajulefrokost - I 2020 KAN DU OPLEVE:

FIRMAJULEFROKOST PÅ HOTEL RADISSON COLLECTION HOTEL, ROYAL COPENHAGEN 

EN LEGENDE VENDER TILBAGE

Det er med stor stolthed, at GRUNK EVENT i 2020 igen kan byde velkommen til Firmajulefrokost på det historiske Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen. Et 5-stjernet design-ikon i Københavns centrum, klods op ad Tivoli.

VERDENS FØRSTE DESIGN HOTEL

Hotellet er designet af Arne Jacobsen, som fortjent betragtes som en af det 20. århundredes største arkitekter. Bygningen, som i projektfasen gik under navnet SAS Huset, satte for alvor dansk design og arkitektur på verdenskortet, ikke mindst på grund af Arne Jacobsens vision om, at kombinere et moderne højhus, et luksuriøst hotel og en flyterminal, på en måde der aldrig var set før. Han forenede en sofistikeret funktionalisme med en gennemført grad af minimalisme og udsøgt sans for detaljen. Enkel og skarp på ydersiden – organisk og eksklusiv indenfor.

Omverdenen var imponeret over Jacobsens arbejde med farve- og materialevalg og ikke mindst hans enorme produktivitet. En næsten uendelig portefølje af, hvad der er siden er blevet, designklassikere, såsom stolene Ægget™, Svanen™, og Dråben™, AJ Royal lamper, AJ Glas-serien og hans berømte Flatware bestik-sæt, så alle dagens lys for første gang på SAS Royal hotellet. Det cementerede hans enestående beherskelse af alle former for design og arkitektur, som har vundet ham stor national og international anerkendelse.

Naturelskeren Arne Jacobsen nærmest definerede skandinavisk design og SAS Royal hotellet er sidenhen gået over i verdenshistorien, som ”Hotellet hvor arkitekten designede alt”. Det står for mange som den mest rendyrkede form for ”gesamtkunstwerk” – et tysk begreb for helstøbte kunstværker, som omfatter forskellige kunstformer.

Bygget til Københavns internationale gæster, indeholdt hotellet en afgangsterminal, hvor de velstående besøgende bookede deres rejser og drak Martini og slængede sig i 3300-serie sofaer, inden de blev kørt med SAS busser til deres fly 20 min. derfra. Lobbyens ”svævende” vindeltrappe, som nærmest rejser sig mod himlen, var et banebrydende stykke håndværk, som var med til at give SAS Royal en helt unik atmosfære. Opført i luftfartens gyldne æra, hvor piloter var helte, stewardesser var glamouriøse sex-objekter og transatlantiske rejser var toppen af rendyrket luksus, ramte hotellets eksklusivitet tidsånden perfekt. Af samme årsag kaldes Københavns første skyskraber stadig for ”Jetalderens vartegn”. Med sine 22 etager var hotellet, ved sin indvielse 1 juli 1960, Nordens højeste bygning og Skandinaviens største og mest moderne hotel. Et mesterværk i dansk modernisme, som stadig tiltrækker design-entusiaster fra hele verden.

ROYAL I DAG

Hotellet gennemgik fra 2017 – 2018 en gennemgribende og tiltrængt renovering og er blevet genfødt som Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen. Gennem tiden forsvandt en stor del af hotellets originalitet, men sammen med Space Copenhagen og Fritz Hansen, er hotellet nænsomt blevet nyfortolket i et mix af nutid, arv og eftermæle. Klassisk og moderne på samme tid. Med den største respekt for Arne Jacobsens originale værk, er hotellet ført tilbage til rødderne, så det igen fremstår med fordums pragt. Faktisk er restaureringen gået så godt, at det anerkendte designmedie ”Wallpaper Magazine” har givet Royal-hotellet prisen for ”bedste restaurering 2018”, med begrundelsen;

– Vi mener, at opblomstringen af det københavnske vartegn styrker hotellet til en succesfuld fremtid.

Lobbyen fremstår nærmest identisk med den fra 1960. Det originale marmorgulv er genskabt og bidrager til en eksklusiv stemning. Gelænderet på trappen er betrukket med læder og de berømte stole Ægget™ og Svanen™ findes overalt på hotellet og er med til at udstråle en indbydende ro. Værelserne er renoveret i Arne Jacobsens ånd, med lodrette træpaneler, klassiske møbler og velovervejede farvetemaer. Kun ét rum står urørt. Rum 606 er bevaret i sin originale form, med lyseblå udgaver af Ægget™, Svanen™, Dråben™ og 3300-serie sofaen fra afgangs-loungen. Rum 606 er nok det mest fotograferede hotelværelse i verden og står som et levende bevis på Arne Jacobsens fremsynethed. Der er sågar skrevet bøger om dette særlige lokale. Med en perfekt symbiose af industri og håndværk, naturlige mønstre og materialer, bringer det gæster direkte tilbage til 1960’erne med en uhørt autenticitet. Rummet kan nemlig stadig bookes den dag i dag. Kun tobaksrøgen er forsvundet.

JUL PÅ ROYAL

Når GRUNK EVENT slår dørene op til firmajulefrokost på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, kan I glæde Jer til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fra ankomsten i lobbyen på det historiske hotel, hvor et smukt pyntet juletræ smyger sig op gennem den imponerende vindeltrappe, til I bliver budt indenfor i det intime og stemnings-fyldte festlokale med udsigt til Tivoli, vil i opleve en eksklusivitet der ikke overgås mange steder i Danmark.

Vi serverer en lækker julemenu ved bordene, hvor I sidder på klassiske Syver™ stole.

Efter en lækker middag sætter vi gang i festen med Erann DD, Back to Back og L.I.G.A, som dækkes op af de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ. Vi tør godt love, at det bliver en fest I sent vil glemme.

ERANN DD

BACK TO BACK

L.I.G.A.

KUN KR. 1.599,- PR. PERSON EKSKL. MOMS*

Max. 192 pladser pr. aften. Mulighed for egne lokaler fra 20 – 80 personer med efterfølgende adgang festsal.

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

INDHOLD:

Firmajulefrokost på Royal inkluderer:

  • Adgang til et Julepyntet Radisson Royal fra kl. 17.45
  • 
Velkomstdrinks fra kl. 18.00
  • Tallerkenserveret Sharefood Julemenu fra 18.30
  • Fri øl, vand og vin under middagen frem til sidste udskænkning kl. 01.20
  • 
Mulighed for tilkøb af drinks i baren
  • 
Live underholdning med Erann DD, Back to Back, L.I.G.A., Stagebreakers og DJ
  • 
Grunk Event vært
  • 
Garderobe
  • Bordkort med firmanavn

BOOK FØR DET ER FOR SENT!

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Firmajulefrokost på Radisson Royal.

OVERNATNING?


Ønsker I overnatning på hotellet, så skriv på mail@grunkevent.dk

DATOER:

Fredag d. 20. november 2020
Lørdag d. 21. november 2020
Fredag d. 27. november 2020
Lørdag d. 28. november 2020
Fredag d. 4. december 2020
Lørdag d. 5. december 2020
Fredag d. 11. december 2020
Lørdag d. 12. december 2020
Fredag d. 18. december 2020

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage

RØD: Denne dato er UDSOLGT!

BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

For yderligere information eller reservation, kontakt:
mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940.
Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Radisson Royal forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

*Prisen er gældende ved reservation af minimum 10 personer.
Ved reservation af færre tillægges kr 100,- pr. person.

Betalingsbetingelser og annullering.

Frem til 31.07.2020 betales første halvdel af reservationen. Der kan justeres med 10% frem til 60 dage før. 60 dage før fremsendes faktura på den sidste halvdel.

For bestillinger foretaget efter 1.8.2020 fremsendes faktura på det fulde beløb til betaling 8 dage netto kontant. Der kan reguleres med max. 10% frem til 60 dage før, hvorefter der fremsendes yderligere faktura eller kreditnota. Justering skal ske skriftligt – eller via mail til mail@grunkevent.dk.

Frameldinger m.v. grundet sygdom, ansættelses-stop m.m. tilbagebetales ikke af GRUNK EVENT.

Covid 19 – 2020.

I forbindelse med Covid 19 gør følgende sig gældende for bestillinger hos Grunk Event gældende for julen 2020.
Ved bestilling modtager man bekræftelse og faktura på det bestilte antal pladser. Man kan regulere antallet af pladser med op til 10% frem til 60 dage før afvikling.

Skulle vi mod forventning ikke kunne afholde firmajulefrokosten i 2020 grundet Covid 19 – vil det indbetalte beløb blive overført til brug i forbindelse med julefrokosten 2021. Man taber altså ikke det indbetalte beløb.

Grundet Covid 19 har vi udvidet perioden hvor man betaler depositum frem til 1.10.2020 og slutfakturering 60 dage før arrangement ved regulering af endeligt antal jf. ovenstående.

Se stemningsbilleder fra Julefrokost på Radisson Royal:

Se video fra GRUNK EVENT Julefrokost:

BOOK FØR DET ER FOR SENT

HVORFOR VÆLGE GRUNK EVENT?

Vi er Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster til det danske erhvervsliv – og det er vi, fordi vi sætter kvalitet og tillid højest i alt hvad vi foretager os.

Vi forstår at arrangere en julefrokost der svinger af fest, dufter af flæskesteg og kradser af snaps – og vi leverer et arrangement med hygge- og festgaranti i fantastiske omgivelser.
Vi udsætter ikke vores kunder for kolde fabrikshaller, halvkold diner transportale og svære adgangsforhold. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere og afholder vore julefrokost-arrangementer på centralt beliggende 4 og 5 stjernede hoteller, eller særligt udvalgte venues, som alle lever op til vores krav om location, mad af højeste klasse og uddannet personale.

Derudover ved vi, at planlægningen af en julefrokost kan være en temmelig uoverskuelig opgave, der kan tage julestemningen fra enhver og som altid ender med at være dyrere end først antaget. Hos GRUNK EVENT elsker vi imidlertid at arrangere fester, og vi står for alt, ned til mindste detalje og arbejder med ærlig dialog og åbne budgetter, så der ikke kommer nogen grimme overraskelser.

Vi er naturligvis ikke bedre end dem vi arbejder sammen med – så derfor har vi valgt at arbejde sammen med de bedste af de bedste!
Så når I vælger GRUNK EVENT som arrangør, skal I blot møde op, feste igennem og nyde og opleve – DERFOR!

Se hvad kunderne siger om vores Firmajulefrokoster:

Vi var til jeres julearrangement i på Radisson Blu Scandinavia og vi takker for et super flot arrangement. Samtlige 65 kollegaer har tilkendegivet at denne julefest har været den bedste i RGS 90 regi. Udsmykningen, maden, betjeningen og underholdningen var i top. Jeg vil forsøge at sælge samme arrangement til ledelsen, til næste jul, så det kan blive en tradition.
Charlotte Klostergaard, RGS 90
Jeg fik i foråret 2014 til opgave at arrangere Julefest 2014 for Sealed Air Danmark. Jeg fandt meget hurtigt frem til GRUNK EVENT og deres Julearrangement på Hotel Marriot. Jeg kontaktede Jannie og Morten Grunk og følte med det samme, at vi havde valgt rigtig – et super kompetent team guidede mig igennem alle faser og hjalp med alle vore ønsker og klarede endda indkvarteringen – og alt blev fixet effektivt og med et smil. Selve arrangementet med modtagelse, maden og underholdningen var i topklasse. Aldrig har det været nemmere for mig at arrangere en fest og aldrig har jeg fået så mange roser fra kollegaerne til maden, lokalerne, underholdningen og også den perfekte placering tæt på Hovedbanegården.
Ole Timm, Sealed Air Danmark
Vi har afholdt vores julefrokost 3 gange med GRUNK EVENT på d’Angleterre, med kæmpestor succes. Vores medarbejdere værdsætter denne aften meget højt, specielt på grund af den fantastiske mad. Det er super dejligt at komme til en buffet, hvor det meste er hjemmelavet og alt er utrolig velsmagende – og så er der aldrig kø ved bordene. Et ekstra plus er selvfølgelig de fantastiske lokaler og muligheden for at blive underholdt af indtil flere bands. Vi kan varmt anbefale GRUNK EVENT.
Søren Ulstrup, Ulstrup Plast A/S
3Shape afholdt i både 2013 og 2014 vores julefest på d’Angleterre – et GRUNK EVENT-arrangement som begge år fungerede helt perfekt… lige fra første kontakt til selve dagen for julefrokosten. Palmehaven er den perfekte ramme om en festlig julefrokost. Første år var vi 120 andet 150 og alt fungerede tip-top, lige fra vi ankom med overtøj i gaderoben og fik velkomstdrink… Maden var utrolig lækker og der var rigeligt af den – det musikalske var ligeledes helt i top. Ingen smalle steder! Vi holder meget gerne fest igen, med GRUNK EVENT som praktisk arrangør.
Annebeth Rasmussen, 3 Shape
Kære Morten. Tusind tak for en fantastisk aften på d’Angleterre. Det hele var til et 13 tal.
Alle var glade og fornøjede. Maden, personalet, omgivelserne var fantastiske. Kun rosende ord fra os. Håber I gør det samme næste år. – Der bliver jo noget at leve op til efter vi har været derinde.
Susanne Kjøller, N.H. Hansen & Søn A/S
Udtalelserne fra vores medarbejdere taler for sig selv:

”Vi glædede os til arrangementet på d’Angleterre 2 måneder før det blev afholdt, og det levede fuldt ud op til vores forventninger – sidste gang et par kollegaer nævnte julefrokosten var 2
mdr. efter”.

”Vi var helt ”høje” af forventningens glæde og det holdt 100%….., alle var flotte i tøjet og i opførsel, det var jo d’Angleterre”!

”En fantastisk julefrokost, efterfølgende kikkede jeg straks efter næste fest hos GRUNK EVENT”.

”Julefrokosten på d’Angleterre var helt perfekt, aldrig har jeg fået så meget ros for et firmaarrangement – men det må tilfalde GRUNK EVENT, jeg bestilte og betalte jo bare!”

”Firmaets flotteste og bedste julefrokost nogensinde. Alt klappede og kørte perfekt på d’Angleterre. Tak til Morten Grunk for at være tilstede, det var meget betryggende”.

Allerede nu er jeg i gang med at bearbejde min chef, så vi kan få bestilt dette års julefrokost hos Jer

Bente Vinther Møller, Eltech Components A/S
GRUNK EVENT møder dig der, hvor du ønsker at blive mødt. Super professionelt – med et væld af gode ideer – og et altid skønt humør. Fantastisk at samarbejde med og resultatet er en fest uden lige!
Elisabeth Lütken Bøggild, FORCE Technology
De sidste 5 år har GRUNK EVENT afholdt vores julefrokoster og hver gang har der været styr på det hele, lige fra bus afhentning til natmad. Vi har prøvet 5 forskellige steder, men lige meget hvor vi har afholdt vores julefrokost, så har maden og underholdingen været perfekt. Angående underholdningen har vi sammen med GRUNK EVENT selv kunne sammensætte aftenens program, så vi har fået hvad vi har ønsket. Vi glæder os til vores julefrokost fredag d. 11/12 2015, som GRUNK EVENT sørger for igen!
Anders Olsen, Cobham
Anders Olsen, Cobham
Hej Morten
Tak for et SUPER arrangement. Lækker mad, god stemning og god musik.
Dahvid Roskilde
Med GRUNK EVENT som arrangør, kan man roligt læne sig tilbage og nyde showet. Her går underholdning, service, og mad op i en højere enhed. Hold den gode og høje standard, vi ses næste gang. Stor tak til GRUNK EVENT.
Aleksandar Perkovic, Roth Nordic A/S

Det lyder godt nok spændende – kan vi komme med?

KONTAKT OS