Sommerfest med GRUNK EVENT i 2019

Har I overvejet at holde Sommerfest i Jeres virksomhed?

Hvis ja – så er I kommet til det rette sted.
Hvis ikke – så burde I måske begynde at overveje det. En sommerfest i firmaet kan nemlig hurtigt gå hen og blive en af årets største og vigtigste begivenheder.

Det er her, I som virksomhed, kan samle Jeres medarbejdere og evt. også samarbejdspartnere og derved styrke både interne og eksterne relationer og netværk, takke for de gode resultater og indsatser og booste energien og lysten til at yde en endnu højere indsats resten af året.

Det er også her I som medarbejdere får mulighed for at netværke, socialisere og ikke mindst feste med Jeres kolleger og derved bygge endnu stærkere bånd til virksomheden og de mennesker som udgør denne.

Så der er altså mange gode grunde til at fejre sommerens komme sammen med resten af firmaet.  Derfor er det samtidigt en rigtig god ide at vælge Jeres arrangør af Sommerfesten med omhu, for kun derved kan I være sikre på, at festen bliver den succes, i drømmer om.

Vores mangeårige erfaring og evige stræben efter den perfekte fest, gør os til det sikre valg, når I søger kvalitet i samtlige led. Vi er ærekære, omhyggelige, passionerede og forfængelige med alt hvad vi laver, for kun på den måde kan vi give vores kunder sjove, overraskende og nærværende oplevelser – hver gang!

GRUNK EVENT er et FULL SERVICE eventbureau, som udvikler og arrangerer skræddersyede og uforglemmelige firmaevents i unikke omgivelser og med det bedste af det bedste indenfor mad, betjening og underholdning.

Vi ved, at selv de mindste detaljer kan gøre en kæmpe forskel, når man skal sammensætte en Sommerfest. Vi udvælger derfor locations med stor omhu, så vi sikrer, at de lever op til vores høje standard og at de kan levere på dagen! Vi er ligeledes en stærk sparringspartner, når der skal findes på aktiviteter og indhold til arrangementet – og vi kan producere det meste In-House.

Vi tager med andre ord hånd om ALT, så I kan slappe af og bare nyde og opleve – sådan mener vi nemlig en rigtig fest skal være!

Sådan skaber vi den perfekte Sommerfest

VI VIL GERNE HØRE MERE OM SOMMERFEST MED GRUNK EVENT

Se stemningsbilleder fra tidligere Sommerfest arrangementer:

Se video fra GRUNK EVENT:

Se hvad kunderne siger om vores fester:

Vi var til jeres julearrangement i på Radisson Blu Scandinavia og vi takker for et super flot arrangement. Samtlige 65 kollegaer har tilkendegivet at denne julefest har været den bedste i RGS 90 regi. Udsmykningen, maden, betjeningen og underholdningen var i top. Jeg vil forsøge at sælge samme arrangement til ledelsen, til næste jul, så det kan blive en tradition.
Charlotte Klostergaard, RGS 90
Jeg fik i foråret 2014 til opgave at arrangere Julefest 2014 for Sealed Air Danmark. Jeg fandt meget hurtigt frem til GRUNK EVENT og deres Julearrangement på Hotel Marriot. Jeg kontaktede Jannie og Morten Grunk og følte med det samme, at vi havde valgt rigtig – et super kompetent team guidede mig igennem alle faser og hjalp med alle vore ønsker og klarede endda indkvarteringen – og alt blev fixet effektivt og med et smil. Selve arrangementet med modtagelse, maden og underholdningen var i topklasse. Aldrig har det været nemmere for mig at arrangere en fest og aldrig har jeg fået så mange roser fra kollegaerne til maden, lokalerne, underholdningen og også den perfekte placering tæt på Hovedbanegården.
Ole Timm, Sealed Air Danmark
Vi har afholdt vores julefrokost 3 gange med GRUNK EVENT på d’Angleterre, med kæmpestor succes. Vores medarbejdere værdsætter denne aften meget højt, specielt på grund af den fantastiske mad. Det er super dejligt at komme til en buffet, hvor det meste er hjemmelavet og alt er utrolig velsmagende – og så er der aldrig kø ved bordene. Et ekstra plus er selvfølgelig de fantastiske lokaler og muligheden for at blive underholdt af indtil flere bands. Vi kan varmt anbefale GRUNK EVENT.
Søren Ulstrup, Ulstrup Plast A/S
3Shape afholdt i både 2013 og 2014 vores julefest på d’Angleterre – et GRUNK EVENT-arrangement som begge år fungerede helt perfekt… lige fra første kontakt til selve dagen for julefrokosten. Palmehaven er den perfekte ramme om en festlig julefrokost. Første år var vi 120 andet 150 og alt fungerede tip-top, lige fra vi ankom med overtøj i gaderoben og fik velkomstdrink… Maden var utrolig lækker og der var rigeligt af den – det musikalske var ligeledes helt i top. Ingen smalle steder! Vi holder meget gerne fest igen, med GRUNK EVENT som praktisk arrangør.
Annebeth Rasmussen, 3 Shape
Kære Morten. Tusind tak for en fantastisk aften på d’Angleterre. Det hele var til et 13 tal.
Alle var glade og fornøjede. Maden, personalet, omgivelserne var fantastiske. Kun rosende ord fra os. Håber I gør det samme næste år. – Der bliver jo noget at leve op til efter vi har været derinde.
Susanne Kjøller, N.H. Hansen & Søn A/S
Udtalelserne fra vores medarbejdere taler for sig selv:

”Vi glædede os til arrangementet på d’Angleterre 2 måneder før det blev afholdt, og det levede fuldt ud op til vores forventninger – sidste gang et par kollegaer nævnte julefrokosten var 2
mdr. efter”.

”Vi var helt ”høje” af forventningens glæde og det holdt 100%….., alle var flotte i tøjet og i opførsel, det var jo d’Angleterre”!

”En fantastisk julefrokost, efterfølgende kikkede jeg straks efter næste fest hos GRUNK EVENT”.

”Julefrokosten på d’Angleterre var helt perfekt, aldrig har jeg fået så meget ros for et firmaarrangement – men det må tilfalde GRUNK EVENT, jeg bestilte og betalte jo bare!”

”Firmaets flotteste og bedste julefrokost nogensinde. Alt klappede og kørte perfekt på d’Angleterre. Tak til Morten Grunk for at være tilstede, det var meget betryggende”.

Allerede nu er jeg i gang med at bearbejde min chef, så vi kan få bestilt dette års julefrokost hos Jer

Bente Vinther Møller, Eltech Components A/S
GRUNK EVENT møder dig der, hvor du ønsker at blive mødt. Super professionelt – med et væld af gode ideer – og et altid skønt humør. Fantastisk at samarbejde med og resultatet er en fest uden lige!
Elisabeth Lütken Bøggild, FORCE Technology
De sidste 5 år har GRUNK EVENT afholdt vores julefrokoster og hver gang har der været styr på det hele, lige fra bus afhentning til natmad. Vi har prøvet 5 forskellige steder, men lige meget hvor vi har afholdt vores julefrokost, så har maden og underholdingen været perfekt. Angående underholdningen har vi sammen med GRUNK EVENT selv kunne sammensætte aftenens program, så vi har fået hvad vi har ønsket. Vi glæder os til vores julefrokost fredag d. 11/12 2015, som GRUNK EVENT sørger for igen!
Anders Olsen, Cobham
Anders Olsen, Cobham
Hej Morten
Tak for et SUPER arrangement. Lækker mad, god stemning og god musik.
Dahvid Roskilde
Med GRUNK EVENT som arrangør, kan man roligt læne sig tilbage og nyde showet. Her går underholdning, service, og mad op i en højere enhed. Hold den gode og høje standard, vi ses næste gang. Stor tak til GRUNK EVENT.
Aleksandar Perkovic, Roth Nordic A/S

Det lyder godt nok spændende – kan vi komme med?

KONTAKT OS