SOMMERFEST PÅ MARRIOTT 

GRUNK EVENT er tilbage med Sommerfester i 2022. Vi har udvalgt i alt 4 datoer henover sommeren, hvor vi, sammen med Copenhagen Marriott Hotel, laver BeachParty på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet og havnebadet på Islands Brygge. Kapaciteten er 350 gæster pr. aften, samt mulighed for middag i eget lokale.

Beach Party festen starter på Marriott Kaj med velkomstdrinks og snacks (i tilfælde af regn rykkes velkomsten til Upper Deck)

Den overdådige sommermenu indtages i Vesterhavet med udsigt til kanalen. Efter middagen åbner strandbaren med liflige sommerdrinks og de festglade Stagebreakers smider sprøde rytmer på dansegulvet. Undervejs får de besøg af både Bobo Moreno og Zindy Laursen.

Find stråhatten, sommerhabitten, Hawaiiskjorten eller bast skørtet frem og fest med på Marriott Kaj.

KUN KR. 1.299,- PR. PERSON EKSKL. MOMS*

Max. 350 pladser pr. aften. Mulighed for middag i egne lokaler.

Klik på billederne herover for at åbne flyeren som pdf.

INDHOLD:

Sommerfest på Marriott inkluderer:

  • Adgang til Hotel og Marriott Kaj fra kl. 17.45
  • 
Velkomstdrinks på kajen fra kl. 18.00
  • Fest og overdådige sommerbuffet på Upper Deck
  • Fri øl, vand og vin under middagen frem til sidste udskænkning kl. 01.20
  • 
Mulighed for tilkøb af drinks i baren
  • 
Live underholdning med Bobo Moreno, Zindy Laursen og , Stagebreakers og DJ
  • 
Grunk Event vært
  • 
Garderobe
  • Bordkort med firmanavn

BOOK FØR DET ER FOR SENT!

Klik på den dato der passer dig bedst, for at sende en forespørgsel på de eftertragtede pladser til Sommerfest på Copenhagen Marriott Hotel.

DATOER:

GRØN: Denne dato er stadig ledig

GUL: Denne dato er der kun få pladser tilbage

RØD: Denne dato er UDSOLGT!

BLÅ: Denne dato er endnu ikke åben for salg

For yderligere information eller reservation, kontakt:
mail@grunkevent.dk eller ring på 70 220 940.
Forbehold for trykfejl i annoncer, trykte medier mm.

Copenhagen Marriott Hotel forbeholder sig ret til at afvise gæster pga. upassende påklædning.
Alle gæster skal være fyldt 18 år.

*Prisen er gældende ved reservation af minimum 10 personer.
Ved reservation af færre tillægges kr 100,- pr. person.

Betalingsbetingelser og annullering.

Reservationer under 10 personer er tillagt gebyr på kr. 100,- ekskl. moms pr. person.

I tilfælde af, at en af aftenens kunstnere melder afbud, grundet sygdom eller lignende, gennemføres arrangementet med erstatnings underholdning. Ved for få bookninger til enkelte datoer, vil vi forsøge at flytte arrangementet til en anden dag. Grunk Event forbeholder sig ret til at sætte mindre grupper ved samme bord.

Ved bestilling før 1.9 fremsendes depositumsfaktura på 50% af det bestilte – restbeløb faktureres 60 dage inden arrangementet. Ved bestilling efter 1. september fremsendes faktura på det fulde beløb.

Ordren kan justeres op/ned med max 10% af det bestilte antal frem til 60 dage før arrangement. Herefter og frem til 14 dage før arrangementet er der kun muligt at opjustere ordren med op til 10%, dog under forudsætning af at der er ledige pladser. Al justering skal ske skriftligt/elektronisk til bogholderi@grunkevent.dk.

Ordreafgiver hæfter for det bestilte jf. ovenstående. Evt. værelses bestillinger følger ovenstående betingelser. Reducering af antal udover ovenstående refunderes ikke af Grunk Event.

Grunk Event refunderer ikke pladser for gæster der grundet sygdom, ansættelsesstop eller lignende ikke deltager i arrangementet.

Grunk Event forbeholder sig ret til at regulere i tidsplanen, for at imødekomme eventuelle restriktioner fra myndighederne.

Skulle det mod forventning ikke være muligt at afholde det bookede arrangement grundet myndighedsrestriktioner, overflyttes det indbetalte beløb til brug for køb af julefrokost i 2023. Ordregivers reguleringer/annulleringer på baggrund af anbefalinger kan ikke lægges til grund for annullering af den indgåede aftale og ordregiver vil have pligt til at betale det fulde kontraktbeløb. Dette gælder også evt. bookede værelser.

Grunk Event kan, uden at det er et krav fra myndighedernes side, kræve fremvisning af gyldig test eller lignende ved ankomst til venues. Gæster der ikke kan fremvise test, kan afvises uden refundering af billettens pris.

BOOK FØR DET ER FOR SENT

Se stemningsbilleder fra sommerfest på Copenhagen Marriott Hotel: