JULEFROKOST

"Årets vigtigste Firmafest"

Julefrokosten er uden tvivl årets vigtigste firmafest. Det er en fantastisk mulighed til at lære kollegaerne bedre at kende og til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen, samt fejre årets succeser i en afslappet atmosfære. En succesfuld firmajulefrokost er en enestående mulighed for at vise værdsættelse over for medarbejderne og skabe minder, der binder dem sammen.

Hos GRUNK EVENT har vi i over 13 år specialiseret os i at arrangere uforglemmelige julefrokoster i hele Danmark. Vi tilbyder skræddersyede arrangementer samt pre-designede pakker på nogle af landets bedste hoteller. Lad os designe jeres næste julefrokost med fokus på kvalitet i alle led – fra venue og mad og drikke, til underholdning og service.

GRUNK EVENT er Danmarks Største leverandør af firmajulefrokoster

SKRÆDDERSYET JULEFROKOST

Går I med planer om at holde en firmajulefrokost, der skiller sig ud og efterlader et varigt indtryk? Lad os sammen skræddersy en uforglemmelig fest, der passer perfekt til jeres virksomheds kultur og medarbejdernes interesser. Fra valg af tema og lokation til menu og underholdning, vil vi sørge for at hver eneste detalje er nøje planlagt for at sikre en fantastisk oplevelse. Uanset om I ønsker en elegant og eksklusiv julefrokost på en luksuriøs venue eller en mere afslappet og festlig begivenhed med unikke aktiviteter, er vores mål at skabe en fest, der styrker sammenholdet og efterlader jer med minder for livet.

GRUNK EVENT er Danmarks største leverandør af julefrokoster til virksomheder. Lad os sammen gøre Jeres julefrokost til noget helt særligt!

DANMARKS STØRSTE JULEFROKOST PROGRAM

Som Danmarks største leverandør af kvalitets-julefrokoster til virksomheder tilbyder GRUNK EVENT FIRMAJULEFROKOST hvert år en bred vifte af eksklusive julefrokoster på nogle af Danmarks bedste hoteller. Se det store program for 2024 herunder: 

Hotel d'Angleterre

København

Scandic Sluseholmen

København

Copenhagen Marriott Hotel

København

Radisson Blu Scandinavia

København

Chalottehaven

København

Comwell Køge Strand

Køge

Comwell Kolding

Kolding

Helnan Marselis

Aarhus

Centralværkstedet

Aarhus

Scandic Silkeborg

Silkeborg

Skal vi også designe Jeres næste julefrokost?

Scroll to Top

Tel.: 70 220 940

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at gøre din næste firmafest-idé til virkelighed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt