SERVICES

"Alt hvad hjertet begærer
- og så lige lidt til "

At planlægge og udføre et vellykket firma-arrangement kræver tid, ressourcer og ekspertise. Når virksomheder eller organisationer ønsker at afholde en begivenhed, som virkelig skiller sig ud, er det væsentligt at entrere med et eventbureau der har den rette erfaring og know-how.

GRUNK EVENT har med mere end 1.000 firmaarrangementer på bagen den fornødne erfaring og ekspertise. Vores kreative eventdesignere sørger for originale idéer og innovative koncepter. Som One Stop event partner tilbyder vi en uovertruffet fleksibilitet og tilpasningsevne, og vores enorme netværk af pålidelige partnere og leverandører sikrer kvalitet i alle led. Vi yder altid en åben og ærlig kommunikation, en rolig og omgængelig kundeservice, og omhyggelig og transparent budgethåndtering. 

GRUNK EVENT kan levere alle de ydelser der kræves, for at skabe succesfulde events, og hos os kan du købe de dele du har brug for, eller fulde pakker med alt hvad hjertet begærer. 

GRUNK EVENT leverer det hele!

EVENT DESIGN

Event Design er kunsten og videnskaben at skabe en oplevelse, der er både mindeværdig og meningsfuld for deltagerne. Det handler om at skabe en atmosfære, der indfanger temaet og formålet med begivenheden, samtidig med at den tilpasses til deltagerne og deres behov. Fra valg af sted, layout og dekor til musik, belysning og aktiviteter – hvert element er omhyggeligt udvalgt for at skabe en sammenhængende og engagerende helhed.

Med over 1.000 events i bagagen har GRUNK EVENT en kæmpe erfaring med at designe unikke og skræddersyede events, deltagerne sent vil glemme. Event design handler nemlig ikke kun om det visuelle, men også om at skabe følelser og interaktioner, der gør begivenheden mindeværdig og efterlader et varigt indtryk hos deltagerne. 

EVENT MANAGEMENT

Event Management dækker over hele processen, fra begivenheder planlægges og koordineres og til de udføres fra start til slut. Det indebærer alt fra initial konceptudvikling og budgetlægning til afvikling og evaluering.

GRUNK EVENTs erfarne team udfører en professionel og nøje tilrettelagt projektledelse for at sikre, at alle elementer af begivenheden går glat og i overensstemmelse med planen. Dette omfatter koordinering af leverandører, styring af tidsplaner, håndtering af logistik og løsning af eventuelle uforudsete udfordringer, der måtte opstå undervejs. Vellykket Event Management indebærer effektiv afvikling og eksekvering af planen for at sikre, at begivenheden lever op til sine mål og forventninger og at alle gæster får en oplevelse ud over det sædvanlige.

EVENT BUDGETTERING

Event Budgettering er en central del af planlægningsprocessen, hvor alle omkostninger og indtægter vedrørende en begivenhed udregnes, dokumenteres og styres. Dette inkluderer udgifter som leje af venue, mad og drikke, underholdning, markedsføring, personale og meget mere. På samme tid kan budgettet også tage højde for eventuelle indtægtskilder, såsom sponsorater, billetsalg eller donations. En veludført budgettering sikrer, at begivenheden forbliver økonomisk bæredygtig og undgår overskridelser, samtidig med at den opretholder den ønskede kvalitet og oplevelse for deltagerne.

GRUNK EVENT har stor erfaring med Event budgettering. Vi ved hvad tingene koster, er fuldt transparente og overvåger og justerer nøje budgettet undervejs så vi kan sikre, at begivenheden når sine mål uden at gå på kompromis med økonomien.

MENU DESIGN

Menu Design er ikke bare en simpel liste over retter, men en nøje udvalgt oplevelse, der kan påvirke gæsternes opfattelse af et venue eller begivenhed. Det omfatter valg af retter, præsentation af maden og endda typografi og layout på menu-kortet. En veludformet menu bør afspejle køkkenets eller begivenhedens stil og tema, samtidig med at den tilbyder en varieret og tiltalende række af muligheder for gæsterne. Det handler ikke kun om at præsentere maden, men også om at skabe en forventning og forstærke den samlede gastronomiske oplevelse.

GRUNK EVENT har mange års erfaring med menu design, der skaber mindeværdige indtryk, ved at balancere smag, præsentation og indtryk. 

MUSIK & UNDERHOLDNING

Oplev musik og underholdning i verdensklasse, der ikke kun får festen til at eksplodere, men også skaber uforglemmelige øjeblikke, som vil leve videre som legendariske minder.

Hos GRUNK EVENT går vi ikke på kompromis med kvaliteten af din festoplevelse. Med direkte adgang til topnavne inden for dansk musik og underholdning kan vi skabe skræddersyede pakker, der ikke blot opfylder, men overskrider dine forventninger. Gør din firmafest til noget særligt med vores unikke underholdningsoplevelser – fordi det er disse øjeblikke, der adskiller en almindelig begivenhed fra en uforglemmelig begivenhed.

ARTISTFORMIDLING

Gennem årene har GRUNK EVENT opbygget tætte forbindelser med de største navne inden for dansk musik og underholdning. Med vores direkte adgang kan vi smidigt formidle kontakten mellem jer og kunstnerne uden fordyrende mellemled.

Uanset om vi skal designe Jeres næste drømme-event med optræden af velkendte musikere eller I bare ønsker at få kontakt til jeres yndlingsartist, er I kommet til det rette sted. Vi sikrer, at aftalen kommer i hus til den rette pris, og at jeres event bliver en bragende succes. Med vores store erfaring kan vi desuden hjælpe Jer med at udvælge den helt rigtige artist til Jeres næste event, så I er sikre på at levere en udforglemmelig oplevelse for Jeres gæster.  

VENUEFORMIDLING

GRUNK EVENT samarbejder med et omfattende netværk af fantastiske hoteller og venues , der passer til enhver begivenhed og enhver smag. Med vores ekspertise og direkte adgang kan vi nemt formidle kontakten mellem jer og de perfekte venues uden fordyrende mellemled.

Uanset om I planlægger en elegant reception, en spændende koncert eller en intim fest, er vores venue formidlingsservice jeres nøgle til den perfekte location. Lad os hjælpe jer med at finde det ideelle sted til jeres begivenhed og sikre, at alt går glat fra start til slut. Med vores omfattende erfaring og dedikation er I garanteret en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor I vælger at holde jeres event.

SCENE-, LYD- & LYSPRODUKTION

GRUNK EVENT samarbejder med førende leverandører inden for scene-, lyd- og lysproduktion. Med vores omfattende erfaring og know-how inden for design og opbygning af både store og små scener, kan I være sikre på, at vi får teknikken til at spille til jeres event. Uanset om det drejer sig om en koncert, en konference, en festival eller en mindre firmafest, garanterer vores ekspertise og partnerskaber en scene-, lyd- og lysproduktion, der imponerer og sikrer den bedst mulige oplevelse for jer og jeres gæster. Vi står for koordineringen med bands og musikere, og vi sørger for at samle de bedste i branchen til at eksekvere og afvikle teknikken under hele arrangementet. Skal I holde en fest med live-underholdning, så lad os tage ansvaret for den tekniske del, så I kan koncentrere jer om at skabe uforglemmelige øjeblikke for jeres gæster.

AV & STORSKÆRMS PRODUKTION

GRUNK EVENT har mange års erfaring med at designe og levere AV og Storskærmsproduktioner til konferencer, koncerter og større firmaevents. Vores kreative team har mange års erfaring med at designe en produktion og visuel content der både matcher Jeres ønsker, og samtidig flytter grænser og imponerer jeres publikum. 

Vi samarbejder med førende leverandører af AV-produktion og sørger for at koordinere alle tekniske aspekter, som sikrer en problemfri afvikling fra start til slut, så I kan fokusere på at skabe en mindeværdig og engagerende begivenhed for jeres gæster. 

MOTION GRAPHICS & VISUALS

Motion Graphics og Visuals på storskærme til tilføjer en ekstra dimension af engagement og dynamik til større events. Disse visuelle elementer kan forvandle atmosfæren og skabe en levende og mindeværdig oplevelse for publikum. Fra imponerende animationssekvenser til informative grafiske elementer kan motion graphics hjælpe med at formidle budskaber og skabe stemning på en visuelt stimulerende måde. Storskærmene giver også mulighed for at nå ud til et bredere publikum og sikre, at alle deltagerne får en optimal visuel oplevelse, uanset hvor de befinder sig i lokalet.

GRUNK EVENT har stor erfaring med at designe Visuals der imponerer og løfter enhver fest til nye højder. Vi udvikler og producerer in-house og har derfor mulighed for at tænke disse elementer ind i projekter fra start, så jeres event ikke bare bliver set og hørt, men også følt og oplevet på en måde, der efterlader et varigt indtryk hos deltagerne.

GRAFISK DESIGN & MARKETING

Grafisk design og marketing spiller en afgørende rolle i planlægningen og gennemførelsen af firmaevents. Ved at anvende effektivt grafisk design kan vi skabe indbydende og professionelle invitationer, programoversigter, skiltning og andre materialer, der fanger opmærksomheden og skaber forventning om begivenheden. Disse grafiske elementer fungerer som en forlængelse af virksomhedens brandidentitet og er med til at skabe en mindeværdig oplevelse for deltagerne. Samtidig kan marketingstrategier, såsom målrettet annoncering, sociale medieindlæg og pressemeddelelser, bruges til at generere interesse og deltagerengagement før, under og efter arrangementet.

GRUNK EVENT har mange års erfaring med at producere grafisk design og marketing in-house. Ved at integrere grafisk design og marketing på denne måde kan firmaevents blive en platform for at styrke brandet, opbygge relationer og skabe værdifulde oplevelser for både virksomheden og dens deltagere.

FOTO & VIDEO PRODUKTION

Foto- og video er en fantastisk måde at sikre varige minder om det store event og den vigtige begivenhed. Ved at fange øjeblikkene med professionel foto og video kan virksomheder skabe levende erindringer, som deltagerne kan se tilbage på og værdsætte længe efter begivenheden er afsluttet. Disse minder kan styrke forbindelserne mellem deltagerne og virksomheden samt fremme et positivt indtryk af arrangementet og virksomhedens engagement over for dens interessenter. Gennem nøje planlagt produktion og redigering kan foto- og videomateriale også anvendes til at skabe spændende markedsføringsindhold, både for at skabe interesse op til arrangementet, og positiv omtale efter en succesfuld gennemførelse.

GRUNK EVENT har egne fotografer som kan varetage alt fra stemningsfotografering, produktion og redigering af markedsføringsmateriale og video-teasers, til live-dækning under festen og omfattende dokumentar-lignende videoproduktioner der sikrer at arrangementet huskes for eftertiden.   

DEKORATION & UDSMYKNING

Dekoration og udsmykning spiller en afgørende rolle i at skabe en mindeværdig atmosfære ved firmaevents. Ved at investere i professionel dekoration og udsmykning kan virksomheder skabe en unik og stemningsfuld omgivelse, der passer perfekt til begivenhedens tema og formål. Smagfuldt udvalgte dekorative elementer kan forvandle selv det mest almindelige rum til et imponerende og indbydende miljø, der indfanger opmærksomheden og fascinationen hos deltagerne.

GRUNK EVENTs team af profesionelle dekoratører sikrer at det visuelle aspekt af eventet med dekoration og udsmykning spiller og hænger sammen med det overordnede tema for festen. Det skaber en uforglemmelig atmosfære og sikrer, at eventet skiller sig ud og efterlader et varigt indtryk hos deltagerne.

Skal vi også levere elementerne
til Jeres næste event?

Scroll to Top

Tel.: 70 220 940

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at gøre din næste firmafest-idé til virkelighed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt