OM GRUNK EVENT​

Stig ombord på en eventyrlig rejse med GRUNK EVENT!

Morten Grunk har arbejdet med events og festivaler siden 1998 og stiftede i 2010 GRUNK EVENT, som et professionelt full-service eventbureau baseret på lidenskab, kreativitet og en urokkelig stræben efter perfektion.

I alle årene har vi været i front, når det kommer til at udvikle og arrangere skræddersyede events, uforglemmelige firmafester, effektiv teambuilding og store festival-oplevelser.

Men mange kender os nok fra én særlig sæson, hvor vi virkelig skinner – julefrokostsæsonen! GRUNK EVENT er stolte af at være Danmarks Største udbyder af kvalitets julefrokoster til erhvervslivet. Vores brede udvalg af innovative koncepter sikrer, at ingen julefrokost er ens, og at hver eneste begivenhed er en magisk oplevelse fra start til slut.

Vi leverer ikke bare events, vi leverer eventyr! Vores mantra er enkelt – kvalitet til rimelige og transparente priser. Med årtiers erfaring ved vi præcis, hvad der skal til for at skabe den perfekte fest. Fra valg af lokation til det sidste festlige dansetrin, går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi foretrækker at holde vores arrangementer på de mest prestigefyldte 4 og 5-stjernede hoteller, hvor vores gæster kan nyde eksklusive omgivelser, udsøgt mad og en service i verdensklasse, men vi står ikke i vejen for at opbygge kvalitets-events der hvor I befinder jer.

Vi er nemlig ikke bare et eventbureau, vi er en garanti for succes! Vores åbne og ærlige tilgang til samarbejde betyder, at vores kunder altid ved, hvad de kan forvente. Vi leverer, hvad vi lover, hver gang.

Når du vælger GRUNK EVENT, vælger du mere end bare et firma – du vælger en partner, der er drevet af lidenskab, energi og en ukuelig ambition om at levere de Danmarks bedste fester! Så træd ind i vores verden af kreativitet, spænding og festlig glæde – vi glæder os til at gøre Jeres ide til virkelighed.

Vores Team

Morten
Grunk

Direktør, Salg
og Kreativ chef

Juri
Carlsson

Head of Events
/ Production Manager

Christoffer
Weber

Backoffice
Manager

Natascha Helweg
Grunk Jensen

Junior Event
koordinator/afvikler

Christina
Jørgensen

Økonomi
ansvarlig

Jens
Tandrup

Web + foto + video
motion graphics

Scroll to Top

Tel.: 70 220 940

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at gøre din næste firmafest-idé til virkelighed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt