Om GRUNK EVENT 

GRUNK EVENT blev stiftet i januar 2010 af Morten Grunk Jensen, som har arbejdet med Events og Festivaler siden 1998 – alle årene som selvstændig eller partner.

Vi er et professionelt eventbureau, som udvikler og arrangerer skræddersyede events, uforglemmelige firmafester, effektiv teambuilding og store festival-oplevelser.

Hvert år udbyder vi en bred vifte af stærke julefrokost koncepter på de allerbedste locations og på bare 4 år er GRUNK EVENT blevet Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster til dansk erhvervs liv.

Fra firmaets start har mantraet været – kvalitets events til fornuftige og gennemskuelige priser  – og vores mangeårige erfaring og evige stræben efter den perfekte fest, gør os til det sikre valg, når I søger kvalitet i samtlige led. Nøglen til vores fortsatte succes og vækst kan nemlig beskrives med 3 ord; kvalitet, kvalitet og atter kvalitet.

Vi udsætter ikke vores kunder for kolde fabrikshaller, halvkold diner transportable og svære adgangsforhold. Når vi udvælger LOCATIONS, sikrer vi, at de afholdes på centralt beliggende 4 og 5 stjernede hoteller, som alle kan levere smukt dekorerede og varme lokaler, lokalt tilberedt mad af højeste klasse – og nok af det, og sidst men ikke mindst, uddannet personale, så alle kan slappe af og bare nyde og opleve – sådan mener vi nemlig en rigtig fest skal være!

Vi lægger vægt på en åben og ærlig dialog med vores samarbejdspartnere og arbejder som udgangspunkt altid med åbne budgetter, hvilket sikrer en stor grad af gennemsigtighed. GRUNK EVENT er desuden blevet tildelt AAA rating af Europas førende leverandør af kreditværdighedsvurderinger – hvilket er Din sikkerhed for at vores forretningsmodel er kernesund – og at vi holder, hvad vi lover. Vi er ligeledes medlem af Brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation.

Når I entrerer med GRUNK EVENT, møder i mennesker med et sprudlende humør, masser af god energi, kreative ideer – og ikke mindst en brændende lyst til at lave præcis det vi gør – nemlig Danmarks bedste events!

Vi er et Full Service eventbureau, så I behøver kun handle ét sted. Vi klarer resten og sørger for at gøre Jeres idé til virkelighed!

Mød vores team:

HR. FEST
HR. FESTDirektør & Kreativ chef
Morten Grunk Jensen
Tlf.: +45 22 600 830
MASKINMESTER
MASKINMESTERBackoffice Manager
Christoffer Weber
Tlf.: +45 22 600 833
HR. AFVIKLER
HR. AFVIKLERSenior Production Manager
Juri Carlsson
Tlf.: 45 23 370 114
HR. NØRD
HR. NØRDWeb - Foto - Video
Jens Tandrup
Tlf.: 45 22 82 55 54
FRU TAL
FRU TALBogholderi
Christina V. Jørgensen
Tlf.: + 45 22 600 804
BYGGEMAND BOB
BYGGEMAND BOBTeknik & byggeri
Mikael Hermansen
Tlf.: + 45 70 220 940
HR. GRAFIKER
HR. GRAFIKERGrafiker
Torben Toft Andersen
Tlf.: + 45 70 220 940
TILMELD NYHEDSMAIL

Her bor vi

Jeg har en idé til en event – kan I hjælpe?

KONTAKT OS