Rasmus Bjerg

Giv dine kolleger en oplevelse, de sent vil glemme, ved at booke Rasmus Bjerg, som John Mogensen til Jeres næste firma-arrangement. Oplev en aften fyldt med nostalgi og fællessang, der vil bringe glæde og begejstring til hele dit team, og lad jer forføre af Rasmus’ autentiske charme og uforglemmelige musikalske optræden!

Den humoristiske skuespiller og sanger Rasmus Bjerg´s karriere tog en markant drejning, da han fik hovedrollen i filmen ”Så længe jeg lever”. Han blev synonym med den folkekære sanger John Mogensen, og med sin optræden tog han hele Danmark med storm.

Som følge af filmen, tog Rasmus Bjerg på turné med orkester og lagde hele Danmark ned, by for by. Alle de kendte sange fra John Mogensens sangskat fik nyt liv fra Rasmus Bjerg og alle steder blev showet rost til skyerne.

Rasmus Bjerg spænder over et store repertoire og der er garanti for stor underholdningsværdi for alle, når han går på scenen.

Se uddrag af Rasmus Bjerg, der synger John Mogensen

STOP IKKE HER

DER ER MERE AT OPLEVE

Sådan vælger du det perfekte eventbureau

At planlægge og udføre et vellykket arrangement kræver tid, ressourcer og ekspertise. Når virksomheder eller organisationer ønsker at afholde en begivenhed, som virkelig skiller sig ud, er det væsentligt at entrere med et eventbureau der har den rette erfaring og know-how.

SCT Minifestival

Da Danmarks største transportvirksomhed indenfor entreprenørbranchen skulle indvie deres nye domicil henvendte de sig til GRUNK EVENT. Resultatet blev et brag af en mini-festival afholdt i de nye omgivelser, med alt fra reception, flere musikscener, food-trucks og legeområder til de yngste.

Scroll to Top

Tel.: 70 220 940

Kontakt os

Vi sidder altid klar ved telefonerne for at hjælpe dig med at gøre din næste firmafest-idé til virkelighed. 

Skulle vi ikke tage telefonen er det nok fordi vi har rigtig travlt og så kan du evt. sende os mail på mail@grunkevent.dk Så kontakter vi dig hurtigst muligt